Ce iti rezerva anul 2019?! Zodii care se căsătoresc în 2019, planetele se aliniază pentru ele!

Zodii care se casatoresc in 2019: Îndoielile se spulberă, încrederea ajunge la cote maxime, iar de aici și până la nuntă mai e doar o chestiune de timp și mici probleme administrative.

Pentru Gemeni, 2019 va fi anul cu totul sau nimic. Relațiile pe care acești nativi le au de ceva vreme fie se vor oficializa, fie se vor destrăma.

E un moment de maturizare emoțională – unele lucruri trebuie făcute, chiar dacă nu pare a fi momentul.

Vor fi gemenii pregătiți 100% pentru acest pas? Cel mai probabil nu. De altfel, nu vor fi pregătiți niciodată.

Căsătoria e o dovadă de credință și, chiar dacă implică jurăminte, nimeni nu știe ce va urma.

Dacă vor reuși să afle ce-și doresc cu adevărat de la partener lucrurile vor decurge rapid și firesc. Dacă nu, poate e mai indicată o perioadă de singurătate.

Zodii care se casatoresc in 2019: Capricorn

Pentru Capricorni se anunță a fi un an pasional, plin cu momente frumoase, petrecute alături de persoana iubită.

Nu mai e niciun motiv serios pentru a amâna căsătoria – încrederea, respectul, admirația, toate sunt la cote maxime.

Pentru Capricornii aflați într-o relație înfloritoare se pune chiar întrebarea dacă nu e momentul potrivit pentru a mări familia.

Zodii care se casatoresc in 2019: Pești

An bun și intens pentru nativii din zodia Pești. Cei singuri au șansa de a-și găsi marea dragoste, iar din acel moment lucrurile se vor desfășura cu o viteză uluitoare.

Pentru cei aflați deja într-o relație căsătoria ar putea fi încununarea unei perioade în care au înflorit pe plan personal.

E posibil să fie unele fricțiuni în cuplu, dar aceste episoade sunt trecătoare. E normal ca două persoane care își iau un astfel de angajament să aibă mici îndoieli. Se vor spulbera imediat dacă există răbdare și înțelegere.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologul a anunțat ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte în finalul lunii septembrie.

Există unii nativi care se vor bucura de o perioadă bună și vor avea o săptămână liniștită.

În schimb, alți nativi au foarte multe probleme pe cap.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP Berbec – Au o săptămână de-a dreptul formidabilă, își bat puțin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie să convingă un superior să meargă pe mâna lor. Au nevoie și de un buget pentru care se luptă foarte mult.

HOROSCOP Taur – Tot felul de demersuri care au nevoie de aprobări.

HOROSCOP Gemeni – Sunt atenți la banii lor, pot priomi o invitație pentru o călătorie. Sâmbătă sau duminică va fi o ceremonie, dar alții pot lucra, iar rezultatele muncii lor îi fac foarte vizibili.

HOROSCOP Rac – Parteneriatul este luat în vizor, fie cel conjugal, fie cel profesional. Au foarte multe condiții și vor să bifeze fiecare punct. Acceptă o despărțire dacă ea se impune, dar nu este așa de ușor

HOROSCOP Leu – Vin foarte mulți bani din munca lor, contează foarte mult ca echipa să meargă bine. Sunt foarte fermi și foarte vehemenți.

HOROSCOP Fecioară – Se pune accentul pe calitățile lor, trebuie să fie mai convinse de atuurile lor profesionale, pentru a da performanță. Exigențele sunt foarte mari joi. Este minunat sâmbătă și duminică, mai ales în relațiile parteneriale.

HOROSCOP Balanță – Discuții în casă, dar se clarifică, este tendința din ultimele câteva săptămâni. Problema este iubirea, au foarte multe emoții din cauza relațiilor afective.

Au nevoie de iubire, tandrețe, sunt foarte multe lucruri de făcut în casă. Soluția ar fi să dăruiască mai mult.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Foarte multe probleme de sănătate
HOROSCOP Scorpion – Multă iubire sâmbătă și duminică.

HOROSCOP Săgetător – Foarte mulți bani pentru ei. Tensiuni, joi, legate de acte, le sunt verificate niște decizii pe care le-au luat, trebuie să ofere justificări.

HOROSCOP Capricorn – Se întreabă încotro merge viața lor. Trebuie să vadă dacă în carieră și-au găsit locul, au foarte multe probleme de pus la locul lor. Trebuie să își asume lucrurile acesta.

HOROSCOP Vărsător – Au multe lucruri de rezolvat, dar depășesc un blocaj

HOROSCOP Pești – Își repar imaginea publică, pot să participle la un eveniment. Pentru următoarea perioadă, mare atenție la sănătate, au niște atenționări corporale în această săptămână.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...