Ce fel de mamă sunteți în funcție de zodia în care v-ați născut

p>Cel mai probabil că ați avut așa gând, mai ales când mama vă sâcâia: nu voi fi niciodată o mamă ca ea!

Dar să știți că, din păcate, acest lucru nu depinde doar de Dumneavoastră.
Berbec

Puncte forte:

Încredere, putere, curaj.

Puncte slabe:

Spiritul rivalității, furie, obsesie, vanitate, egocentrism.

Stil:

Mama-Berbec este energică și rezistentă și le va insufla aceste calități și copiilor săi.

Ea este strictă și exigentă! Caracterul dur și îndrăzneț al femeilor din acest semn explică faptul că atunci când devin mame încearcă să fie cele mai bune mame din lume. Mama-Berbec încearcă să facă tot ce este mai bun pentru copilul său.

Pe de altă parte Mama-Berbec începe a-și considera prea devreme copiii drept adulți. Copiii vor crește liberi și independenți, dar vor avea o copilărie prea scurtă.

Mai mult decât atât Mama-Berbec, fără să observe acest lucru, organizează viața în casă așa cum îi convine ei, fără a ține cont de nevoile copiilor.

Taur

Puncte forte:

Stabilitate, bun gust, bun simț, hărnicie.

Puncte slabe:

Capricioasă, materialistă, are schimbări frecvente de dispoziție, este vanitatoasă.

Stil:

Mama-Taur este o femeie pragmatică și calmă. Ea apreciază confortul și, bineînțeles, știe cum să-l creeze. Copiilor le insuflă să se bucure de lucrurile mărunte li simple ale vieții, cum ar fi o cină gustoasă sau o rochie frumoasă, îi învață să aprecieze plăcerile vieții.

Mama-Taur mai este foarte și foarte economă și știe cum să adune bani pentru zile negre.

Dragostea sa față de copii pare destul de neobișnuită. Ea este gata să-și strângă la piept și să-și sărute copiii mereu, iar uneori se poate crea impresia ca protecția sa excesivă este cam sufocantă pentru ei.

Mama-Taur se străduiește să-i controleze viața copilului chiar și după căsătorie.

Gemeni

Puncte forte:

Flexibilitate, tinerețe, curiozitate, deschidere, originalitate, ingeniozitate.

Puncte slabe:

Inconsecvența, lipsa limitelor, tendința de a se contrazice, incapacitatea de a asculta.

Stil:

Mama-Gemeni este destul de sociabilă, îi place să meargă în ospeție și să călătorească, ceea ce o face să pară un pic cam ușuratică și lipsită de practică.

Deseori copiii acestor mame sunt crescuți într-o atmosferă de permisivitate și fără principii educaționale speciale: mama le permite foarte multe lucruri în speranța că ei vor înțelege ce este bine și ce este rău pe parcursul vieții.

Cu toate acestea o astfel de mamă va găsi mereu cum să-și distreze copiii și se va implica și ea cu mare plăcere în jocurile lor.

Gemenii comunică ușor cu copiii lor, dar sunt cam superficiali. De aceea copiii renunță foarte devreme la sfaturile mamei, chiar și atunci când ea i-ar putea ajuta cu adevărat. Dar relațiile prietenoase cu copiii sunt păstrate pe viață!

Puncte forte:

Sensualitate, confort, bun gust, loialitate, sentimentalitate.

Puncte slabe:

Protecție excesivă, schimbări de dispoziție, teamă, gelozie.

Stil:

Mama-Rac este foarte protectoare și este mereu preocupată de sănătatea copiilor, dacă sunt hrăniți și îmbrăcați în timp. Uneori această grijă este cam exagerată, este un gen de control total. Cu toate acestea mama-Rac este foarte amabilă și bună, iar pentru aceste calități i se pot ierta multe.

Sentimentalismul care le caracterizează din copilărie, este prezent și la maturitate. Ele păstrează toate lucrurile pe care le consideră importante: fotografii, scrisori etc.

Mama-Rac este caldă și iubitoare, dar are o atitudine prea serioasă în ceea ce privește educația copiilor și studiile lor.

Leu

Puncte forte:

Lider, ingeniozitate, încredere.

Puncte slabe:

Egocentrism, dramatism, energie excesivă, optimism exagerat.

Stil:

Mama-Leu se apreciază și se iubește pe sine, ține mult la imaginea sa. Ea este o autoritate pentru copiii săi și imaginea sa trebuie să fie perfectă în ochii lor.

Mama-Leu îi învață pe copii să fie siguri pe sine și orgolioși ca să poată lupta.

Îi place să vorbească despre copii cu prietenele sale, dar se concentrează, de obicei, pe exterior: ei sunt frumoși și bine îmbrăcați, dar nu interesează prea mult lumea lor interioară.

Fecioară

Punte forte:

Organizare și corectitudine, bun simț, obiceiuri sănătoase, inteligență.

Puncte slabe:

Neliniște și nervozitate, tendință excesivă de a analiza totul.

Stil:

Mama-Fecioară este extrem de grijulie și harnică. Ea este foarte atentă la aspectul exterior al copiilor: să fie curați, să aibă hainele călcate, să fie sătui și să consume alimente sănătoase. Îngrijirea copiilor se transformă într-un scop în sine.

Ea îi va obișnui pe copii să fie muncitori și sârguincioși, să țină cont de fiecare detaliu și să nu uite nimic.

Cu aceeași severitate aceste mame îi învață pe copii să aibă un gust bun, să să comporte cuviincios și să fie raționali. Sub motto-ul unui stil de viață sănătos, Mama-Fecioară acordă o atenție deosebită igienei și alimentației.

Ea este foarte grijulie și pregătită să le acorde sprijin copiilor toată viața, dar numai prin fapte, iar copilului îi lipsește anume căldura și afecțiunea maternă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...