Ce fel de femeie esti, in functie de luna in care esti nascuta?

Ianuarie

Doamnele nascute in aceasta luna sunt extrem de ambitioase dar severe si conservatoare. Parerile lor sunt cruciale dar din pacate nu sunt dispuse sa si le expuna. Se intovarasesc doar cu persoane de acelasi nivel intelectual si cu aceleasi viziuni despre viata.

Februarie

Femeile nascute in februarie sunt foarte romantice si trebuie sa le tratezi cu multa rabdare. Nu oricine le poate intelege din cauza firii schimbatoare. Au o gandire abstracta si trebuie sa stii ca daca le-ai inselat odata nu o sa le mai recastigi niciodata.

 

Martie

Femeile nascute in martie sunt foarte frumoase si carismatice, sunt loiale si dedicate dar se indragostesc greu. Merita insa efortul de a le cuceri pentru ca este o adevarata placere sa traiesti alaturi de ele.

 

Aprilie

Nascutele in aceasta luna sunt foarte diplomate si pot interactiona rapid cu oricine. Uneori isi plang de mila, sunt foarte geloase, iar daca ai calcat stramb este mai bine sa dispari din viata lor. Barbatul unei femei nascute in aprilie, va fi cel mai fericit barbat. Isi vor deschide sufletul celor care arata constant sinceritatea si buna credinta.

 

Mai

Femeia nascuta in mai este extrem de atasata conceptiilor proprii, este foarte atarctiva dar integrata in caracterul ei ca stanca. Poate sa devina periculoasa pentru barbatul care se indragosteste de ea.

 

Iunie

Femeia nascuta in iunie, este foarte curioasa din fire, comunicativa si imaginativa. Problema cu ea, este ca mai intai vorbeste si abia dupa aceea gandeste si este de parere ca lucrurile trebuiesc spuse in fata fara menajamente. De multe ori barbatul devine o jucarie in mainile lor.

 

Iulie

Femeile nascute in luna iulie sunt foarte sincere, misterioase, uluitoare si foarte inteligente. Nu au conflicte si acorda fiecaruia respect. Este foarte usor sa le pierzi iar daca le-ai inselat, te poti astepta la razbunare.

August

Aceasta este o combinatie speciala de egocentrism si inima teribila. Nu e bine sa te joci cu ele pentru ca mai devreme sau mai tarziu, ele vor castiga. Au un simt al umorului remarcabil, dar nu le place sa fie provocate. Daca totusi iti asumi, nici nu vei sti ce te-a lovit. Vor mereu sa fie in centrul atentiei dar nu fac nici un effort pentru a atrage atentia barbatilor. In existenta lor, barbatii sunt cei care isi pierd capul.

 

Septembrie

Disciplinate, bune si frumoase sunt caracteristicile femeilor nascute in septembrie. Nu vor ierta niciodata pe cei care au tradat. Nu incerca sa le tradezi pentru ca vor cauta razbunarea. Vor relatie stabila si nu se vor preta la aventuri de o noapte. Sunt foarte critice si au asteptari foarte mari de la parintii lor.

 

Octombrie

Caracterul puternic este punctul forte al nativelor din octombrie. Sunt firi emotive dar cei din jur nu vor observa acest lucru. Sunt foarte intelepte si nu isi vor deschide sufletul oricui deoarece considera ca oamenii abuza de el. Sunt antipatice altor femei din cauza invidiei.

 

Noiembrie

Femeile din aceasta luna, sunt mereu cu un pas inaintea celorlalte si recunosc foarte usor o minciuna. Nu e bine sa te pui rau cu ele deoarece finalul nu te va avantaja deloc. Daca nu esti pregatit sa afli adevarul, nu ar trebui niciodata sa le ceri parerea.

 

Decembrie

Femeile nascute in decembrie sunt foarte nerabdatoare dar norocoase, pentru ca gasesc de fiecare data calea de a iesi invingatoare. Se pricep foarte bine sa intretina starea de spirit. Au o inima mare si sunt predispuse din aceasta cauza la suferinte dar avand in vedere ca sunt binecuvantate, ele vor primi mereu ceea ce merita.

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...