Ce dezvăluie despre tine prima literă a numelui tău

Ce spune despre tine initiala numelui tau
A – Avand in vedere ca este prima litera din alfabet, este asociata curajului si daruirii in totalitate in tot ceea ce faci in viata. Litera A este asociata de asemenea norocului, succesului si reusitei in plan amoros.

B – Cei care se numesc Bogdana sau Barbu sunt in general timizi si retrasi. Nu au stofa de lideri dar isi fac meseria constiincios, fiind foarte buni executanti. In plan afectiv, sunt extrem de sensibili si atenti cu persoanele din jur.

C – Sunt in general in centrul atentiei datorita usurintei cu care relationeaza si isi fac prieteni. Cristina sau Claudiu reusesc tot timpul sa exceleze in ceea ce fac, fiind dornici sa invete mereu lucruri noi.

D – Dan sau Diana sunt foarte bine organizati si stiu exact unde sa caute informatia atunci cand au nevoie de ea. Pot fi oameni de afaceri exemplari intrucat exista o ambitie de nezdruncinat.

E – Elena sau Emil se remarca prin faptul ca sunt persoane direct, fara rusine, si, sa fim sinceri, uneori cu rusinea chiar murim de foame. Sunt totodata firi creative si extrem de meticuloase cand vine vorba de un lucru bine facut.

F – Rationale sau inteligente, fie ca ii cheama Felicia sau Florin. Persoanele cu initiala F sunt buni profesionisti si pot deveni cei mai bun prieteni intrucat respecta cu sfintenie o relatie de incredere intre doua persoane.

G – Au convingeri ferme si sunt foarte caposi si pusi pe harta mereu. George sau Geta sunt de departe niste gladiatori doarece cred ca dreptatea este de partea lor. Nu degeaba exista si personajul numit Gica contra.

H – Horatiu sau Hermina sunt in lupta permanenta pentru bani si pozitie sociala. In acelasi timp, sunt pasionati de sport, dar pentru a se intretine si nu in scopuri competitionale.

I – Persoanele a caror nume incepe cu I sunt foarte emotive si spirituale. Iubesc arta si tot ce tine de ea, le place sa calatoreasca si sunt foarte pretentioase in ceea ce priveste raportul interuman.

J – Sunt persoane extrem de inteligente si pline de entuziasm cand vine vorba de lucruri noi. Cauta tot timpul atentia celor din jur dar nu pentru ca sunt narcisisti ci pentru ca simt nevoia de afectiune.

K – Ii place sa ii inspire pe cei din jur si se lasa la randul lor inspirati de ceilalti. Pot deveni modele pentru societate, avand in vedere spontaneitatea si fondul bun pe care isi cladesc o cariera.

L – Lorena sau Liviu sunt foarte socibiali din fire dar detesta in acelasi timp cliseele sociale, ceea ce demonstreaza ca discutiile purtate cu acestea nu se vor incadra in clasicul „Salut”, „Ce faci”, „Bine, tu?”.

M – Sunt firi optimiste chiar si daca au in fata o adevarata apocalipsa. Sunt atrasi de tot ce inseamna spiritualitate si pozitivitate, insa nu aluneca deloc spre panta religioasa.

N – Nadia sau Nicu nu pot trai izolati, cautand mereu compania cuiva. Le este frica de singuratate fapt pentru care sunt extrem de sociabili mai tot timpul.

O – Oana sau Ovidiu sunt caracterizati de determinarea cu care iau deciziile. Sunt hotarati mereu atunci cand planuiesc ceva pas cu pas. Au nevoie de iubirea celor din jur dar nu suporta sa le fie invadat spatiul intim.

P – Cei care au initiala numelui P sunt atrasi de tot ce inseamna cultura, viata sanatoasa si natura. Se gandesc adesea la proiecte culturale personale.

Q – Quintus sau Quintana sunt persoane de-a dreptul ingenioase. Le place misterul si tot ce tine de sfera magica.

R – Ramona sau Raul sunt persoane reflexive, cu o intuitie foarte buna in privinta oamenilor. Isi aleg cu greu prietenii dar atunci cand o fac nu regret pentru tot restul vietii.

S – Sunt persoane suficient de sobre si serioase si sunt angrenate in rutina zilnica. A iesi din rutina si traditie inseamna o moarte sigura pentru aceste persoane.

T – Sunt mereu in alerta, se plictisesc usor si nu suporta amanarile. Rabdarea este problema cu care se confrunta si isi pierd relatii de prietenie consolidate. Cuvantul de ordine este calmul pentru aceste persoane.

U – Ulpia sau Ulises sunt atrasi de tot ce inseamna supranatural si fantastic. Sunt profesionisti desavarsiti totodata.

V – Aceste persoane isi propun lucruri prea marete pentru ceea ce pot sa duca pana la bun sfarsit. In relatiile personale privesc totul extrem de idealist, iar asta ii face sa se piarda.

W – Comunicative din fire, se adapteaza usor la situatii noi. Walter sau Wanda sunt foarte prietenosi si gata sa sara oricand pentru cineva aflat in dificultate sau in suferinta.

X – Sunt nascuti sub semnul creativitatii. Au foarte bine dezvoltata latura erotica si sunt niste firi cuceritoare prin definitie.

Y – Vesnic indragostiti, Yolanda sau Yaskin se dedica trup si suflet vietii, cu bune si cu rele. Sunt curajosi si nu ascund nimic atunci cand sunt pusi in situatia de a recunoaste un adevar.

Z – Ultima litera din alfabet inseamna competitivitate, pentru ca, nu-i asa, cei din urma vor fi cei dintai. Doresc mereu sa iasa in evidenta cu ceva nou si sa fie apreciati pentru asta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...