Ce dar divin au primit zodiile. La gemeni e ceva de neuitat.

Se pare că fiecare semn zodiacal are un dar divin. O legendă povestește despre momentul în care zodiile au primit aceste cadouri și calități. Iată ce se potrivește la fiecare:

„Berbecului îi dau puterea să acționeze. El este cel ce va planta prima sămânță, la fel cum va planta mii de idei în creierele oamenilor din jur, datorită capacității sale de a conduce.”

„Taurul poate să construiască. Lui îi revine răbdarea și capacitatea de a termina de fiecare dată ce a început, fără să se răzgândească în nicio privință.”

„Gemenilor vor primi curiozitatea. Ei vor fi inteligenți cât să caute mereu răspunsuri și să găsească idei prospete.”

„Racii va primi emoțiile și capacitatea de a-i face pe oameni să râdă. Ei vor fi foarte iubiți!”

„Leii o sa aiba puterea de fi fermecători și vor purta cu mândrie Creația.”

„Pentru zodia Fecioară am păstrat atenția la detalii și grija pentru ca totul să fie perfect.”

„Balanța a primit darul de a executa. E cel mai bună zodie pentru a-mi pune în valoare creația.”

„Scorpionul are un dar frumos, dar dificil. El va putea sa vada ce e in mintea altora si va reusi sa se foloseasca de aceste informatii.”

„Săgetătorul are darul de a-i face pe ceilalți să râdă.”

„Capricornul este cel mai bun muncitor. Și el va fi încântat de acest dar!”

„Vărsătorul are o gândire în perspectivă. Acest dar îl face să gândească orice decizie în avans astfel încât să poată să facă mișcarea corectă.”

„Peștii au o spiritualitate aparte. Ei vor putea să înțeleagă clar și limpede misterele Universului.”

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Acest tip de femeie are RELAȚIA CEA MAI LUNGĂ. Bărbații o preferă mai ales pe cea care face ca la ultimul punct…

Știi că există anumite gesturi care îi atrag pe bărbați și care îi pot face să fie înnebuniți după tine. Însă, ce te faci imediat după ce l-ai făcut al tău? Iubirea e complicată și intervin diverși factori care pot duce la o relație disfuncțională.

Există însă și anumite lucruri care te transformă într-o femeie ideală pentru o relație pe termen lung. Uite cum să devii femeia perfectă pentru el:

Arată-ți inteligența

O femeie optimistă și cu simțul umorului, în locul celei veșnic plictisite și irascibilă, va de dovadă de inteligență. Reprezentanților genului masculin le place să aiba pe cineva alături cu care să aibă ce discuta.

Bărbații vor prefera în viața lor, pentru o relație lungă, o femeie care înțelege viața și care știe să se bucure de ea. În plus, dacă mai face și câte o remarcă deșteaptă, e perfectă!

Fii autentică

Fiecare persoană este unică și nu e nevoie să te ascunzi sub măști sau sub niște preconcepții care nu te reprezintă. Bărbatul tău va adora să vadă că ești fericită în pielea ta, că te simți frumoasă oricând și că ești cu adevărat autentică.

 

Ia inițiativa

Da, bărbații vor pe cineva care să preia frâiele. Nu îl lăsa doar pe el să vorbească, să ia decizii sau să facă orice de unul singur.

 

Ai încredere în tine

Aici adunăm punctele enumerate mai sus. O femeie inteligentă, cu inițiativă și care știe să fie ea însăși dă dovadă de stima de sine crescută. Iar bărbații sunt înnebuniți să vadă pe cineva care are încredere în forțele proprii, care nu se teme să ia cuvântul și să își exprime opinia!

 

Nu îți ascunde frumusețea și senzualitatea

Chiar dacă nu ai corp de fotomodel, sigur ai părți extrem de atractive. Nu îți ascunde senzualitatea și nu fi rușinată de corpul tău.

O personalitate beton are nevoie și de un trup frumos, pentru a construi acea femeie perfectă. Important e să te simți tu bine în pielea ta – o persoană încrezătoare în atuurile fizice are o strălucire fantastică pe față. Și toți suntem atrași de astfel de persoane!

 

Oferă libertate celorlalți să fie ei înșiși

O persoană care are încredere în forțele proprii nu se va teme să-i lase pe ceilați să se exprime și le respectă libertatea. O fată care gândește așa e considerată excepțională!

 

Nu îți pierde timpul certându-te

Este normal ca din când în când să ai momente de nervozitate, însă certurile cu anumite persoane nu fac decât să îți irosească timpul și energia. Nimeni nu vrea să-și petreaca intreaga viața lângă cineva care e mereu pus pe harță

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...