Cât de VENINOASĂ e o femeie, în funcție de zodia ei!

O femeie poate să fie foarte rea dacă are un motiv destul de puternic ca să procedeze asa. Dar ele nu sunt rele în functie de cum sunt tratate de partener . Află cât de veninoasă e o femeie în funcție de zodia ei.

BERBEC:

Aceasta zodie e recunoscută pentru lipsa de răbdare, astfel că și femeile Berbec se enervează foarte repede. Pun etichete oamenilor, sunt egoiste și geloase. Iar dacă te iei în coarne cu o femeie Berbec… așteaptă-te la o răzbunare serioasă!

TAUR:

Femeile din zodia Taur sunt destul de rele, însă doar pentru a apăra un scop bun. Aceste Robin Hood în varianta feminină nu ripostează decât dacă sunt călcate rău pe coadă, căci altfel sunt destul de pașnice.

GEMENI:

Dacă ești născută în această zodie, nu ești neapărat rea, căci nu te răzbuni și nu îți dorești niciodată să rănești pe cineva. De regulă, nativele Gemeni sunt cele rănite și suferă foarte mult.

RAC:

Cel mai rău poți supără un Rac, prin minciună. O femeie din zodia Rac devine cu adevărat veninoasă dacă o minți. De altfel, nu prea ai șanse să îi scoți răutatea la iveală pentru că reușesc să fie destul de calme.

LEU:

Femeile din zodia Leu nu sunt rele, căci sunt prea ocupate să se laude cu ce calități au ele. Și, chiar dacă nu o fac cu răutate intenționate, cele născute în această zodie au tendința de a judeca mult!

FECIOARA:

Cele născute în zodia Fecioarei nu sunt rele, dar sunt manipulatoare. Ar face absolut orice pentru a-și atinge scopul. Nu e un lucru deloc rău, dar mai bine să nu stai în calea ei!

BALANTA:

Balanțele nu vor să intre în conflicte și nu vor să se complice, astfel că aproape niciodată nu sunt rele. Totuși, din când în când trebuie să-ți aperi drepturile!

SCORPION:

Culmea, nu sunt deloc scorpii. Cel mult, sunt puțin răutăcioase în limbaj, dar nu sunt în stare să rănească pe cineva.

SAGETATOR:

Nu suportă falsitatea și se vor îndepărta rapid de oamenii care au două fețe. Femeile Săgetător nu ar face, însă, rău nici măcar unei muște.

CAPRICORN:

Capricornii caută mereu cele mai rapide soluții ca să iasă dintr-o încurcătură, chiar dacă acest lucru ar putea afecta altă persoană. Nu o fac din răutate, ci pentru a-și atinge scopul.

VARSATOR:

Femeile din zodia Vărsător sunt foarte mândre și vor ca toată lumea să știe asta. De aceea, nu vor apela niciodată la răzbunare, care nu le face cinste.

PESTI

Veninoase nu ne-am convins încă dacă sunt, dar știm sigur că aceste femei se victimizează mai mult decât este cazul. Și fac asta tocmai ca să ascundă o doză zdravănă de răutate pe care o dețin.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...