Cat de norocos esti in functie de zodie. Ce e al Sagetatorului e pus de-o parte

Norocul vine in diferite forme – poate castigi mereu la loterie sau reusesti sa parchezi undeva chiar la timp. Nu ar trebui sa te bazezi insa in totalitate pe noroc, desi nu strica sa stii cat de bine sta zodia ta la acest capitol:

 1. Berbec
  Berbecii isi fac singur norocul, creandu-si oportunitatile. Nu depind de vreo forta magica pentru a face lucrurile bune sa se intample. Ei cred ca norocul e ceea ce se intampla atunci cand pregatirea se intalneste cu sansele.

 2. Taur
  Taurii nu se incred prea tare in noroc, deoarece sunt destul de ghinionisti. Ei sunt insa niste supravietuitori care pot sa intoarca totul in favoarea lor. Sunt incredibil de puternici si de perseverenti.

 3. Gemeni
  Gemenii au invatat de mult sa nu se bazeze pe noroc, ci pe mintea lor. Ei sunt considerati norocosi, dar sunt, de fapt, foarte inteligenti si pot sa invinga orice obstacol care le apare in cale.

 4. Rac
  Racii sunt nascuti sub o stea norocoasa, chiar daca nu isi dau mereu seama de asta. Ei au parte de tot felul de sanse pe care alti oameni nu le primesc. Incearca sa fii mai atent/a si mai recunoscator / recunoscatoare pentru toate lucrurile bune din viata ta.

 5. Leu
  Leii nu sunt foarte norocosi, dar se pare ca tot ce ating se transforma in aur. Ei stiu foarte bine cine sunt si ce pot sa realizeze. Nu au nevoie de o stea norocoasa pentru ca ei sunt niste stele.

 6. Fecioara
  Fecioarele nu depind de noroc pentru ca nu se intalnesc cu el prea des. Tot ce au se datoreaza invatarii si concentrarii. Ele nu aleg niciodata calea usoara si de aceea sunt niste persoane incredibile. Oamenii se simt norocosi ca te au in viata lor.

 7. Balanta
  Balantele sunt extrem de norocoase, dar nu se bazeaza pe asta. Ele incearca sa vada binele din orice situatie, iar aceasta atitudine le este foarte utila.

 8. Scorpion
  Scorpionii sunt destul de pesimisti si le vine greu sa creada ca au noroc. In realitate, daca isi pun mintea la contributie, ar putea sa obtina orice. Concentreaza-te la cceea ce vrei si cumva il vei primi.

 9. Sagetator
  Sagetatorii sunt unii dintre cei mai norocosi nativi din zodiac. Ei pur si simplu atrag norocul asa cum mierea atrage albinele, ceea ce e bine, pentru ca uneori le place sa-si forteze norocul.

 10. Capricorn
  Capricornii au noroc la bani. Ei obtin castiguri de unde nu sse asteapta si nu sunt cheltuitori. Ei economisesc si fac investitii. Totusi, nu se bazeaza numai pe noroc.

 11. Varsator
  Varsatorii nu sunt chiar cele mai norocoase persoane din lume si au de infruntat multe provocari. Sunt insa niste luptatori care nu se lasa invinsi.

 12. Pesti
  Pestii sunt extrem de norocosi, dar s-au obisnuit cu asta si nu mai apreciaza asa cum trebuie. Lucrurile merg cum vor ei, fie ca stiu cum sa procedeze, fie ca sunt ghidati de forte necunoscute.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul de luni, 26 octombrie 2020

Vоm рutеа fасе раșі mari реntru a рrоtеjа сееа ce еѕtе аl nostru șі dе ...