Cât de înclinat ești să înșeli, în funcție de semnul zodiacal!

Adulterul este mai frecvent acum decât oricând. Nu mai contează deloc fidelitatea și tot mai mulți oameni par a fi în regulă că această idee. Relațiile moderne sunt mai puțin solide și oamenii nu mai văd adulterul ca fiind o problemă. Cu toate acestea, pentru mulți oameni este încă sfidător să afle că soțul / soția lor nu le este fidel/fidelă.

Acest articol este scris doar pentru acești oameni. Vom vorbi despre toate cele douăsprezece semne zodiacale și vom afla care dintre ele au mai multe șanse să trișeze într-o relație și care semne le sunt fidele partenerilor lor.

Berbec
Ei nu înșală pentru că nu vor să fie cosiderați imorali. Ei se străduiesc să aibă o relație construită pe onestitate și demnitate. Ei sunt așa și așteaptă la fel de la celălalt. Dacă ai înșelat un Berbec, s-a terminat. Relația voastră nu va mai fi niciodată aceeași.

Taur
Aceștia sunt la fel de credincioși ca și cum ar fi mereu sub vraja căsătoriei. Adulterul înseamnă sfârșitul unei relații pentru Taur și nu iartă niciodată indiferent cine ar fi partenerul care l-a înșelat. Taurul nu poate trăi cu cineva care l-a trădat. Taurul rămâne credincios și loial atâta timp cât obține de la partener iubire și atenție.

Gemeni
Aceștia tind să ia decizii nesăbuite, astfel încât ajung să înșele mai mereu. Gemenii nu caută niciodată un amant pentru că nu vor de la început să înșele. În același timp, așa cum am spus, nu ratează niciodată o oportunitate de a înșela.

Rac
Ei sunt foarte credincioși în general, dar pot înșela în anumite circumstanțe. Te întrebi care sunt aceste circumstanțe? Racul nu consideră că este adulter dacă se culcă cu o prostituată, cu un fost iubit sau cu un fost soț, căci ei cred că nu este nimic îngrijorător în această situație. Dat fiind faptul că racul este un semn foarte gelos, avem o situație destul de controversată.

Leu
Ei înșală foarte mult și cu ușurință. De regulă, ei sunt iertați pentru asta. Partenerii lor înțeleg că Leul este prea pasional și extraordinar să nu trișeze, așa că Leul are nevoie de schimbare ca de aer. Este ușor pentru Leu, deoarece începe relații numai cu cei care pot fi ușor înlocuiți. Deci, Leul se recuperează după o despărțire, destul de repede.

Fecioară
Ei pot trișa numai în vise. Ei tind să fie credincioși chiar și celor care nu îi iubesc. Cinstea, demnitatea, loialitatea și integritatea sunt prioritățile lor, astfel încât Fecioara rămâne credincioasă chiar și atunci când relația lor se destramă.

Balanța
Poate înșela din curiozitate, doar pentru a vedea cum este. Când fac și își dau seama că nu este nimic special în ea, se opresc și nu fac din nou această greșeală.

Scorpionul
Ei pot înșela dacă trișarea le va îmbunătăți statutul. Spre deosebire de alte semne, Scorpionul nu este romantic. Având o relație pentru ei este doar o altă ocazie să arate că sunt mai buni decât alții. Dacă te înșeală, înseamnă că nu îi mai interesezi, pentru că ți-au câștigat inima.

Săgetătorul
Ei înșelă foarte mult. Cu toate acestea, o fac foarte atent, astfel încât soțul aproape niciodată nu aflăm despre asta. O altă trăsătură interesantă este că aceștia răspund întotdeauna la toate întrebările. Deci, dacă nu doriți să știți răspunsurile, nu întrebați.

Capricornul
Sunt distractivi și excentrici, dar sunt loiali. Dacă te înșelă Capricornul, nu-ți face griji, pentru că această aventură nu înseamnă nimic pentru el.

Vărsătorul
În ciuda faptului că sunt foarte romantici, cu greu pot fi numiți loiali. Problema este că se îndrăgostesc cu ușurință. Din moment ce dragostea și sexul merg împreună pentru Vărsător, el te poate înșela chiar dacă ați fost împreună de mulți ani.

Pești
Ei sunt destul de calculați, preferă să se căsătorească cu cineva cu bani, așa că dacă au șansa de a fi cu cineva care face mai mulți bani decât ei, vor încerca să seducă această persoană bogată și să înceapă o relație. Dacă înșeală, regretă apoi!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...