Cat de fricos esti in functie de zodie

Acestea sunt cele mai fricoase zodii din horoscop. Esti si tu unul dintre cei tematori?

LOCUL 5: TAUR
Taurii sunt destul de conservatori si traditionalisti, iar scoaterea acestora dintr-o rutina bine invatata poate fi elementul declansator al fricii. Nu este vorba ca nativul Taur nu face fata noilor situatii, ci pur si simplu este foarte comod cu lumea pe care si-a construit-o si nu vrea sa o schimbe pe nimic.

LOCUL 4: SCORPION
Teama irationala a Scorpionului il face sa-si construiasca o falsa aura misterioasa.

Scorpionul se apara prin lovituri decisive si strategii foarte complexe atunci cand da fata cu situatii noi de viata.

Pe plan sentimental, cea mai mare teama a Scorpionului este sa fie parasit de persoana iubita pentru cineva mai frumos si mai destept decat el, pentru ca, dupa cum se stie, Scorpionii isi urasc la maximum concurenta.

LOCUL 3: SAGETATOR
Sagetatorului ii este frica sa retraiasca momente care i-au atins coardele sensibile in trecut.

Acesta va fugi mereu de cine a fost si va cauta luminita de la capatul tunelului, rupand orice legatura cu primii pasi in viata.

Sagetatorul, odata maturizat, ii poate inspira pe cei din jur in legatura cu capacitatea de a rezista in fata greutatilor vietii.

Una dintre temerile cele mai mari ale Sagetatorului este teama de a ramane fara bani, fiind uneori chiar o obsesie.

LOCUL 2: GEMENI
Gemenii se numara printre cele mai fricoase si lase dintre zodii atunci cand situatiile sunt foarte simple si clare.

Din cauza atingerii orgoliului, nativul Gemeni nu va recunoaste niciodata unde a gresit si se va victimiza excesiv in fata celorlalti.

Natura duplicitara a acestui semn zodiacal il face mai fricos in fata lumii, jucand un rol pe care in sinea sa nu il apreciaza foarte mult, ba chiar cand se afla singur, intre patru pereti, acesta se gandeste daca nu cumva ceilalti au dreptate cand ii aduc critici.

LOCUL 1: RAC
Sensibilitatea Racului este notorie.

Racul infrunta situatiile cu teama si ajunge sa isi faca scenarii complexe despre situatii ale caror rezolvare rezulta foarte simpla, si, culmea, de multe ori chiar in beneficiul lor.

Nativul Rac se ascunde de fiecare data sub spada victimizarii, aceasta fiind principala arma in confruntarie cu ceilalti oameni. Pe plan profesional, Racul se teme sa nu ii fie recunoscuta maiestria asa cum el si-ar dori.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...