Care sunt vampirii energetici ai Zodiacului… Ferește-te de ei!

Uneori suntem înconjurați de personalități epuizante emoțional și nu este nimic mai rău decât să ai o relație cu o persoană toxică, chiar dacă la suprafață este foarte prietenoasă.

CINE ESTE UN ASTFEL DE VAMPIR, PRINTRE SEMNELE ZODIACALE?
Scorpionul

Acesta este cel mai otrăvitor dintre toate semnele. Tot ceea ce spui va fi folosit împotriva ta și vei regreta cândva. Acești oameni manipulează întotdeauna situația din spatele tău. Poate că nu înțelegi ce fac, dar asigură-te că nu iei parte la complotul său. Acești oameni sunt atât de toxici, încât pot convinge cu ușurință pe alții că tu ești cel rău și toxic. Așa că fii atent.

Berbec

Berbecul va încerca să te facă să simți că ești un nimeni. El știe să spună lucruri rele despre tine, pe care chiar ajungi să le crezi. Orice Berbec, îți va spune adevărul despre ceea ce el crede despre tine. Și dacă începi să obiectezi, atunci va trebui să suporți consecințele. Acest semn nu se va opri de la nimic, pentru a-și atinge scopul.

Fecioară

Deși acest semn, la prima vedere, nu arată ca un vampir energetic, este foarte înclinat la acest lucru. Fecioarele sunt, de obicei, perfecționiste, iar această calitate îi face prea critici față de ceilalți. Când nu faci ceea ce vor ele, situația poate deveni neplăcută, deoarece Fecioarele au obiceiul să le amintească oamenilor despre toate neajunsurile lor.

Săgetătorul

Săgetătorii sunt, de obicei, calmi și buni, dar dacă starea lor de spirit se schimbă, ar trebui să fii atent. Când Săgetătorul este supărat pe tine, devine toxic și foarte pretențios. Dacă, de exemplu, ești colegul său, te va face să te simți inferior, din punct de vedere intelectual, în comparație cu el. Scopul Săgetătorului este de a-i face pe toti să gândească asemeni lui.

Vărsătorul

Vărsătorul poate fi tiran, suge energia pozitivă de la alții… Alături de Vărsător, ai întotdeauna nevoie de aprobarea sau permisiunea sa, pentru acțiunile tale. Acestui semn îi place să controleze oamenii și situațiile. El este rece, crud și nu știe să aibă grijă de sentimentele altora.

CELE DOUĂ ZODII CARE AU MARI ȘANSE SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ ÎN 2019!

Dacă anul acesta a fost mai mult unul al divorțurilor, 2019 se pare că le va aduce multă iubire dar și posibilitatea de a-și găsi sufletul pereche și a forma o familie în adevăratul sens al cuvântului zodiilor. Două dintre acestea își vor pune pirostriile! Iată care sunt acestea!

CAPRICORNII ÎȘI VOR GĂSI ADEVĂRATA IUBIRE
2019 este anul în care Capricornii sunt sfătuiți să lase pe locul doi cariera și anturajele și să se gândească din ce în ce mai mult la viața personal. Și asta pentru că anul care bate la ușă este anul lor. Acum își vor găsi sufletul pereche, vor iubi așa cum nu au mai făcut-o niciodată, așa că este momentul cel mai potrivit ca să-și oficializeze relația. Pentru unii nativi ai zodiei, ar fi chiar ultima lor șansă de a mai fi fericiți, așa că nu trebuie să lase ca persoana pe care a cunoscut-o să plece sub nici o formă. De asemenea, odată ce vor intra în noul an, Capricornii sunt sfătuiți să fie din în ce mai diplomați și să renunțe la a trăi doar pentru ei și pentru pretențiile lor, uneori mult mai exagerate.

RACILOR LE VA FI DATĂ LUMEA PESTE CAP
Nici Racii nu o vor duce rău în 2019. Aceștia vor cunoaște o persoană care pur și simplu le va da lumea peste cap din punct de vedere sentimental, așa că nu trebuie să stea prea mult pe gânduri și să facă odată pasul cel mare. E adevărat că Raci stau și gândesc uneori prea mult pentru a lua o astfel de hotărâre, însă, asemenea Capricornilor, nu trebuie să scape ocazia care li se ivește pentru că vor suferi mai târziu.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...