Care este TRĂSĂTURA FORTE a zodiei tale?

Fiecare zodie este caracterizata de o trasatura forte, un adevarat atu in viata care genereaza farmec si atractivitate. Care este trasatura ta forte?

Berbec 21 martie – 19 aprilie
Berbec – trasatura forte: Pozitivitate

Berbec, zodia BerbecTrasatura forte dominanta a celor nascuti in Berbec este pozitivitatea. Cei din Zodia Berbec reusesc sa isi mentina optimismul si sa gaseasca solutii favorabile chiar si in cea mai dificila situatie.

Taur 20 aprilie – 20 mai

Taur – trasatura forte: Compasiune

Spune-i unui Taur ca ai probleme si va face absolut tot ceea ce ii sta in putinta sa te ajute. Trasatura forte a celor nascuti in Zodia Taur este compasiunea. Au un suflet mare, sunt mereu saritori.

Viseaza sa traiasca intr-o lume mai buna si de aceea isi aduc contributia pentru a cladi aceasta lume. Se implica cu multa daruire fie in familie, fie printre prieteni si de asemenea se implica in plan social.

Gemeni 21 mai – 20 iunie

Trasatura forte – Intelectul

Nu este un secret ca cei din Gemeni sun destepti. Ei au o dragoste de nestavilit pentru cunoastere si vor munci tot timpul pentru a-si imbunatati performantele intelectuale.

Sunt capabili sa sintetizeze foarte repede informatii si sa gaseasca solutii surprinzatoare. Oriunde s-ar afla, contribuie prin mintea lor creativa si spiritul nastrusnic. Ei devin adevarati ganditori si lideri.

Rac 21 iunie – 22 iulie

Trasatura forte Rac – Fidelitatea

Nimic nu aduce mai multa fericire unei persoane din Zodia Rac decat a se simti in siguranta langa persoana iubita. Un Rac face absolut totul pentru relatia sa si pentru a trai intr-o casnicie fercita.

Un Rac crede ca ochii iubitei sunt cei mai frumosi din lume si ca nimeni nu mai are asemanare. Da! Fidelitatea este trasatura lor inconfundabila.

Leu 23 iulie – 22 august

Trasatura forte Leu – Increderea de sineLeu, Horoscop Leu

Puterea lor interioara este cea mai evidenta trasatura de personalitate a celor nascuti in zodia Leu. Isi pastreaza calmul chiar si in cele mai solicitante situatii.

Este o trasatura de caracter valoroasa care ii recomanda in postura de lideri si influenceri. Increderea de sine a unei persoane din Zodia Leu nu poate fi zdruncinata de absolut nimic.

Fecioara 23 august – 22 septembrie

Trasatura forte Fecioara – Grija

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt dulci si extrem de atente la nevoile celorlalti. Cei din Fecioara stiu Fecioara, Horoscop Fecioarasa aiba grija de ceilalti, sa asculte si sa dea un sfat bun.

Balanta 23 septembrie – 22 octombrie

Trasatura forte Balanta – AutoperfectionareaHoroscop, Balanta

Persoanele din Balanta cauta tot timpul modalitati prin care sa se autoperfectioneze.

Ei vor sa fie mai buni. Cu fiecare zi mai buni. Aceasta trasatura ii recomanda ca adevarati profesionisti in orice domeniu pe care si-l aleg. O persoana din Balanta va munci neobosit pentru a-si atinge obiectivele dorite.

Scorpion 23 octombrie – 22 noiembrie

Trasatura forte Scorpion – Creativitatea

Cei nascuti iScorpion, Horoscop Scorpionn aceasta zodie uimesc prin creativitatea lor debordanta. Nu exista limite in ceea ce priveste imaginatia pentru o persoana din Scorpion. Mai mult, spiritul lor combativ ii ajuta in absolut orice intreprind.

Scorpionii sunt literalmente cei care fac ca lucrurile sa se intample precum niste magicieni. Nici cel mai indraznet vis nu este o amenintare pentru ei!

Sagetator 23 noiembrie – 21 decembrie

Trasatura forte Sagetator – Deschiderea [Sagetator, Horoscop Sagetator]

Sagetatorii au aceasta abilitate unica de a asculta orice informatie, fara sa emita judecati de valoare. Sagetatorii nu judeca.

Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie

Trasatura forte Capricorn – Responsabilitatea

Persoanele nascute in Zodia Capricorn nu pot sa fie intrecute in ceea ce priveste dedicarea si spiritul de raspundere pe care il au atunci cand se implica in ceva, fie ca vorbim de job sau de o relatie. Au un simt moral dezvoltat care pentru ei este un fel de busola interioara. Ei traiesc in concordanta cu un sistem de simtire si gandire extrem de valoros, care se invarte in jurul notiunii de responsabilitate si verticalitate. Asa incat… „cine nu are un Capricorn, sa isi cumpere! „;)

Varsator 20 ianurie – 18 februarie

Trasatura forte – CurajulVarsator, Horoscop

Persoanele nascute in Varsator sunt caracterizate de multa determinare, de un curaj aproape nebunesc. Aceasta este trasatura care uneori ii duce pe culmi inalte, de nimeni atinse vreodata.

Varsatorii sunt vizionari, indraznesc sa viseze si sa creada ca orice este posibil. Varsatorii sunt aceia care contribuie la evolutia umanitatii prin spiritul lor intreprinzator.

Pesti 19 februarie – 20 martie

Trasatura forte Pesti – Sensibilitatea

Cei nascuti in pesti sunt fiinte extraordinare care ies in evidenta prin sensibilitatea lor si delicatetea sufletului. Aceasta trasatura unica ii recomanda ca foarte buni comunicatori si ii ajuta sa se concteze in moduri intime adevarate, cu ceilalti. Din acest motiv, Pestii sunt iubiti si pretuiti ca si prieteni, iubiti sau frati.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...