Care e luna ta norocoasă din 2018, în funcție de zodie

Află care este luna ta norocoasă din acest an, în funcție de zodie!

Luna ta norocoasă în funcție de zodie
BERBEC – APRILIE: În luna aprilie reușești să definitivezi o serie de planuri care au legătură cu profesia ta. Abia din această lună se poate spune că începe anul pentru tine.

TAUR – IUNIE: Vara aceasta planetele se aliniază pentru tine. Vei avea parte de momente fabuloase și vei fi avantajat din punct de vedere amoros.

GEMENI – MAI: Gândurile tale se concretizează, visele devin realitate și tu vei fi pe val începând cu luna mai pentru tot restul anului.

RAC – IULIE: În luna iulie renaști precum pasărea Phoenix. Toate problemele dispar treptat și câștigi o sumă frumușică de bani.

LEU – AUGUST: În luna august se aliniază planetele pentru tine. Vei primi o ofertă de muncă de nerefuzat.

FECIOARĂ – SEPTEMBRIE: Luna în care visele tale vor deveni realitate este septembrie. E posibil să te stabilești în străinătate.

BALANȚĂ – OCTOMBRIE: În luna octombrie lucrurile se rezolvă pentru tine și grijile dispar una câte una.

SCORPION – MAI: Nu te-ai fi așteptat ca norocul să vină atât de repede, așa-i? În luna mai lucrurile capătă sens pentru tine.

SĂGETĂTOR – OCTOMBRIE: Problemele de familie se rezolvă abia în luna octombrie, așa că ar fi bine să te gândești serios la ce ai de făcut de atunci încolo.

CAPRICORN – NOIEMBRIE: În luna noiembrie visele tale devin realitate, însă în continuare va trebui să muncești mult.

VĂRSĂTOR – AUGUST: Luna august este cea mai norocoasă din an pentru tine. Te așteaptă momente fabuloase. Vei călători mult, te vei distra mult.

PEȘTI – DECEMBRIE: Luna cadourilor va fi una cu noroc pentru tine. Îți vei schimba complet viața la final de an.

Zodiile care flirtează cel mai bine. Duc totul la nivel de artă

Dacă unele zodii nici măcar nu aruncă o privire altei persoane în afară de partener, există unele zodii care duc flirtul la nivel de artă și adoră să se bage astfel în seamă cu o persoană de gen opus. Pentru ele, fiecare răspuns afirmativ al flirtului reprezintă o mare provocare, dar și o victorie.

Iată care sunt zodiile care flirtează cel mai mult, dar și cel mai bine:

În primul rând, nativul zodiei Gemeni este un adevărat campion la acest capitol. Le place de cineva? Atunci nativii zodiei nu mai stau pe gânduri și încep flirtul. Știu atât de multe lucruri din atâtea domenii, încât e imposibil să nu găsească un subiect pe care să îl abordeze cu o persoană pe care o plac. Iar dacă acea persoană le dă un semn, atunci flirtul este dus la nivel de artă.

Se mai întâmplă uneori să flirteze chiar și cu partenerul de mână și nu fac acest lucru din răutate ori pentru că vor să înșele. Nativii zodiei își dovedesc astfel că sunt interesanți la orice oră și că nu sunt blazați.

Partenerii acestor nativi ai zodiei Gemeni trebuie să fie pregătiți să observe aceste flirturi nevinovate și să nu se supere, pentru că sunt fideli și nu merg mai departe cu flirtul niciodată, chiar dacă sunt acuzați uneori de infidelitate.

Nativului Leu îi este foarte ușor să cucerească pe cineva
A doua zodie care trăiește pentru a flirta este zodia Leu. Acestui nativ îi place să se laude, să exagereze lucrurile și să primească complimente.

Dacă cineva face greșeala să admire un lucru pe care îl posedă sau un lucru pe care Leul îl face, acesta va începe un flirt. Îi place să îi fie gâdilat egoul, însă se va juca adesea cu sentimentele celor din jur și îi vor atrage într-o plasă din care nu pot ieși prea ușor.

Le este foarte ușor să cucerească pe cineva folosind cuvintele, însă se plictisesc la fel de ușor și lasă în urma lor persoane rănite. Stai cât mai departe de acest nativ dacă nu vrei să fii rănit și în cazul în care simți că nu este prea sincer.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...