Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie:

Exact ca ziua ta de naștere, semnul tău zodiacal dezvăluie multe lucruri despre tine, despre relația ta cu cei din jur, profesia pe care ar trebui să o alegi etc. Deși nu există o vârstă potrivită pentru a te căsători iar acest lucru se poate întâmpla la 20 de ani sau la 50, este foarte important să îți găsești persoana potrivită. Există oameni care sunt meniți să fie împreună și oameni care trec prin relații ca gâsca prin apă fără să ajungă nicăieri sau să nu învețe nimic, însă acest lucru depinde de fiecare om în parte.

Mai jos vei vedea care este exact modul în care zodiile îți influențează căsnicia și partenerul de viață.

Vărsător (19 ianuarie- 18 februarie)

Oamenii născuți în această zodie vor putere și libertate. Majoritatea dintre ei își pun pirostriile destul de târziu. Pe lângă libertate, ei prețuiesc siguranța, ceea ce înseamnă că vor căuta oameni cu care să fie pe aceeași lungime de undă, indiferent de cât de mult va dura această căutare.

Pești (18 februarie – 20 martie)

Peștii au o imaginație bogată și au tendința de a se pierde în propria lume imaginară. Asta se poate întâmpla adesea și poate părea că sunt absenți sau dezinteresați. Peștii sunt predispuși la căsnicie încă din tinerețe deoarece se lasă furați rapid de mirajul romantismului.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Berbeci au o tendință de a grăbi lucrurile, sunt impulsivi și nu se gândesc dacă e dragoste sau infatuare. În același timp, sunt raționali și știu bine ce își doresc, așa că își vor petrece mare parte din viață analizând dacă să ia o decizie sau nu.

Taur (19 aprilie– 20 mai)

Taurii au o personalitate ce inspiră fidelitate, de aceea, sunt genul de parteneri care preferă relațiile lungi. Ideal pentru un taur este să își găsească un partener încă din tinerețe, lângă care să rămână cât mai mult timp.

Gemeni (20 mai – 20 iunie)

Gemenii se comportă asemenea unor păsări libere și au tendința să schimbe partenerii ca pe șosete, pentru că se plictisesc repede. Cu toate acestea, în momentul în care găsesc omul potrivit, vor rămâne pentru totdeauna lângă el și nu vor ezita să apeleze la o căsnicie pentru a-și consolida relația.

Rac (20 iunie – 22 iulie)

Sunt familiști convinși și sunt bine orientați în ceea ce privește relațiile interumane, astfel că preferă să se așeze la casa lor de tineri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Sunt monogami și selectivi, așa că preferă să fie singuri până găsesc persoana potrivită pentru ei. Ei își doresc să aibă relații lungi și serioase, iar lucrul care îi va face să rămână pentru eternitate alături de o persoană este confortul pe care aceasta îl oferă într=o relație, astfel că leii nu vor ezita să se stabilizeze atunci când se simt perfect în siguranță cu o anumită persoană.

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Fecioarele au un puternic simț al eticului, sunt determinate și preferă să își stabilească mereu obiective pentru care să lupte ulterior cu scopul de a le îndeplini. Căsătoria este unul dintre lucrurile pe care fecioarele și le doresc, astfel că de multe ori se pot căsători de tinere doar pentru a-și atinge acest scop.

Balanță (22 septembrie- 23 octombrie)

Cei născuți în această zodie sunt familiști și preferă să se căsătorească, însă nu se aruncă cu capul înainte și așteaptă să își dea seama dacă persoana lângă care sunt este potrivită sau nu. Căsătoria poate apărea mai târziu pentru ca în mare parte din cazuri fecioarele nu știu de la început ce își doresc și ce ar trebui să aibă alături de ele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este simbolul extremelor. El se îndrăgostește cât ai bate din palme însă apoi poate să renunțe extrem de ușor la un om sau la o relație. Aceștia au mari probleme cu încrederea și nesiguranța dintr-o relație. Se căsătoresc, divorțează, se căsătoresc, dar dacă își rezolvă problemele, pot avea căsnicii de lungă durată extrem de fericite și de pasionale.

Săgetător (21 noiembrie – 22 decembrie)

Ca și Vărsătorii, Săgetătorii iubesc libertatea. Acestora nu le place să fie ”legați” de o singură persoană și să aibă o familie, ignorând societatea. Sunt rebeli și nu acceptă să fie obligați să îndeplinească cerințe sociale, astfel că nu privesc căsătoria ca pe un pas prea important în viață.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii iubesc responsabilitățile și, în loc să fugă de ele, le acceptă. Astfel, pentru ei căsnicia este un pas normal și firesc în viață și nu se sfiesc să se căsătorească devreme.

Aşa cum probabil ştiţi deja, astrele ne influenţează foarte mult modul de gândire şi principalele calităţi şi defecte ale fiecăruia. Astfel, nu ar trebui să fim uimiţi atunci când observăm că majoritatea balanţelor împărtăşesc aceleaşi pasiuni sau că toţi gemenii au tendinţa de a trece foarte rapid de la o stare la alta.

Astfel, este normal să existe tot felul de compatibilităţi şi semne care să ne indice dacă două pesoane din anumite zodii ar putea să se simtă bine împreună sau nu. Deşi este posibil ca doi oameni să fie fericiţi împreună indiferent de zodia în care sunt, există şi anumite combinaţii de zodii care par să fie predispuse la a forma un cuplu bun şi solid.

Iată care sunt cele mai bune asocieri de zodii care sunt capabile să formez un cuplu potrivit pentru o relaţie fericită şi de lungă durată.

Balanţă şi Leu

Persoanele cu aceste semne zodiacale sunt persoane extrem de active social. Acestea iubesc să fie în centrul atenţiei şi să îşi exprime opiniile. Leii sunt doritori de atenţie şi complimente iar balanţele ştiu să îi facă să se simtă iubiţi şi apreciaţi.

Berbec şi Vărsător

Un cuplu format din aceste două semne nu va fi niciodată plictisitor, întrucât ambii parteneri iubesc aventura şi experienţele noi. Cei doi sunt extrem de pasionaţi de libertate astfel că niciunul nu îl va îngrădi pe celălalt şi îşi vor petrece timpul împreună făcând lucruri interesante.

Berbec şi Rac

Berbecii sunt persoane extrem de îndrăzneţe, iar racii sunt obişnuiţi să admire foarte mult această trăsătură la alţii şi să fie foarte fascinaţi de acest lucru. De asemenea, racii vor reuşi să le tempereze comportamentul berbecilor.

Berbec şi Peşti

Peştii şi Berbecii tind să se înţeleagă foarte bine întrucât ambii sunt zodii profunde şi încearcă să îşi răspundă la întrebări cărora celorlalţi nu le acordă niciun pic de importanţă. Peştii sunt fiinţe delicate, pe când berbecii tind să fie lideri, astfel că relaţia lor va fi una mereu echilibrată.

Taur şi Rac

Aceste două semne zodiacale se completează foarte bine reciproc, înţelegându-se bine unul pe celălalt. Racul este o persoană foarte sentimentală iar taurii au mereu nevoie de susţinere. De asemenea, cei doi sunt familişti convinşi şi împărtăşesc multe valori comune, astfel că vor avea mare grijă de familie.

Taur şi Capricorn

Aceste două zodii au cele mai mari şanse de a ajunge la o înţelegere telepatică. Taurul apreciază capacitatea de muncă a capricornului, pe când Capricornul se îndrăgosteşte de sensibilitatea Taurului.

Săgetător şi Berbec

Săgetătorul este o persoană care iubeşte atenţia şi care are opinii foarte solide în legătură cu toate lucrurile din jurul său. Acesta iubeşte să se distreze şi să afle lucruri noi, pe când Berbecul este o fire extrem de socială căreia îi place să se plimbe şi să se simtă bine, astfel că cei doi se vor completa foarte bine.

Rac şi Peşti

Aceste două semne sunt semne de apă, fiindu-le foarte uşor să dezvolte o legătură spirituală. Ambii sunt extrem de sentimentali şi se vor feri întotdeauna să se rănească reciproc.

Leu şi Săgetător

Aceste zodii sunt amândouă extrem de pasionate de distracţie. Chiar dacă amândoi sunt încăpăţânaţi, fiecare va admira întotdeauna natura puternică şi determinarea celuilalt şi le va plăcea foarte mult să găsească soluţii la probleme împreună.

Fecioara şi Capricorn

Fecioara este o zodie destul de introvertită, însă Capricornul este pasionat de a desluşi gândurile şi sentimentele celui de lângă el, aşa că va încerca pe cât posibil să o facă să se deschidă. Astfel, amândouă zodiile vor fi extrem de deschise una cu cealaltă şi se vor înţelege uşor reciproc.

Leu şi Gemeni

Aceste două zodii sunt extrem de aventuriere. Deşi faptul că amândoi tind să fie lideri şi să preia conducerea, acest lucru nu va fi o problemă, întrucât ambii vor reuşi să facă compromisuri şi să se accepte unul pe celălalt.

Vărsător şi Gemeni

Aceste două semne de aer sunt cele care îşi asumă că vor sta alături unul de celălalt atât la bine, cât şi la rău. Gemenii apreciază creativitatea Vărsătorului, pe când acesta va iubi foarte mult pofta de viaţă a Gemenilor.

Scorpion şi Leu

Scorpionul poate fi extrem de dur, impulsiv şi gelos, însă Leul va putea ţine piept cu această atitudine. Astfel, relaţia celor doi va fi una extrem de pasională şi de distractivă.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...