Camelia Patrascanu: Horoscop pana duminica. Dezamagiri, tensiuni, agitatie, dar o zodie are noroc

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pana duminica pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP Berbec. Sunt puși pe treabă. Au lucruri de rezolvat la locul de muncă. Pot exista și tensiuni. E nevoie de niște discuții miercuri. Trebuie să fiți mai atenți să nu faceți o aluzie nejustificată la adresa cuiva.

HOROSCOP Taur. Stau bine pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoană care le interpretează greșit gesturile.

HOROSCOP Gemeni. Discuții foarte multe în cămin bune sau mai puțin bune. Sunt tensiuni sentimentale la mijlocul săptămânii.

HOROSCOP Rac. Se anunță o perioada cu foarte multe întâlniri și discuții. Au multe de aflat și discutat.

HOROSCOP Leu. Câștigă bani. Au multe discuții profesionale. Se mulțumesc să câștige bani mai puțini, dar din mai multe surse. Au nevoie de confort și liniște.

HOROSCOP Fecioară. Trebuie să se bazeze pe propriile lor forțe. N-au timp să se plângă.

HOROSCOP Balanță. Sunt nemulțumite de ce se întâmplă în familie, dar le e recomandat să fie mai tolerante și mai puțin critice. Stau foarte bine la capitolul bani.

HOROSCOP Scorpion. Se bazează pe relații și prieteni. Se pot înțelege foarte bine cu multă lume. E bine să pună mai mult preț pe propriul farmec.

HOROSCOP Săgetător. O perioada in care trebuie să dovedească corectitudinea cunoștințelor lor profesionale. N-au voie să intre în conflicte.

HOROSCOP Capricorn. Multe acte și gânduri. Au nevoie să strângă legătura cu partenerul de viață. Cei tineri se vor gândi la relații. Mulți prieteni și întâlniri.

HOROSCOP Vărsător. Stau foarte bine la capitolul carieră. Unii pot primi chiar o propunere pentru un proiect mare.

HOROSCOP Pești. Multe discuții parteneriale. Au multe argumente de adus în favoarea lor. Cineva îi ascultă. Primesc niște răspunsuri.

Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în 2019

Anul viitor se anunță extrem de interesant pentru câteva zodii. Iată care sunt zodiile care dau lovitura financiar în 2019.

Nativii zodiei Taur vor simți că îl prind pe Dumnezeu de picior. După ce timp de mulți ani au fost nevoiți să trăiască având multe lipsuri financiare, norocul începe să le surâdă în anul 2019.

Este o perioadă extrem de bună pentru ei pentru a-și găsi locul de muncă dorit. Anumite promovări sau chiar și niște moșteniri îi vor ajuta să se echilibreze pe plan financiar și să ducă o viață mult mai bună din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, alți nativi ai zodiei Taur pot să dea lovitura și în afaceri, iar faptul că sunt extrem de serioși la locul de muncă îi va ajuta să își îndeplinească acest vis încă din primele luni ale anului.

A doua zodie care are mari șanse să se îmbogățească anul viitor este zodia Leu. Aceștia vor reuși să vadă potențialul în unele afaceri în care alții nu vor avea prea multă încredere. Tocmai această „inconștiență” îi va ajuta să găsească niște afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi văzut și de superiori, care le pot propune o promovare.

Acest lucru va veni, de asemenea, cu o mărire de salariu. Dacă vor trage tare în anul viitor, sunt toate șansele să ajungă să câștige o sumă de bani care să le permită să trăiască un stil de viață extravagant, așa cum mulți nativi ai zodiei își doresc.

Nativii zodiei Caoricorn, sfătuiți să facă schimbări
Și nativii zodiei Capricorn au ocazia să își schimbe viața în anul 2019, mai ales că visează de mult timp acest lucru și sunt cunoscuți pentru seriozitatea de care dau dovadă. În anul viitor, acest lucru va putea fi văzut exact de cine trebuie, iar anul 2019 îi poate prinde cu mai mulți bani în buzunar.

Nu trebuie, însă, să evite schimbările.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...