Atenţie mare! De ele trebuie să fugi mâncând pământul: Zodii care iubesc doar din interes:

Pentru unii oameni, banii sunt mai importanţi decât orice altceva. Aceştia sunt în stare să renunţe la iubire pentru viaţa în lux, spun astrologii. Iată care sunt zodiile predispuse la un astfel de comportament:

CORPION: Deși mai sunt și câteva excepții în cazul acestei zodii, majoritatea nativilor din Scorpion profită de fiecare ocazie care li se oferă. Așadar, o relație înseamnă împărtășirea nu doar de emoții, ci și de bunuri materiale. La începutul unei relații, face orice pentru a obține cât mai multe beneficii de pe urma acesteia. Totuși firea materialistă a acestui nativ începe să se diminueze atunci când începe să aibă sentimente pentru persoana de lângă el.

LEU: Un iubitor al luxului și al extravaganței, Leul va dori ca persoana de lângă el să îi satisfacă toate dorințele și poftele materiale. Sentimentele nu sunt suficiente pentru acest nativ, deoarece începe să se plictisească. Are nevoie de mult mai multe lucruri pentru a se simți apreciat și răsfățat. Excursiile la Paris, cadourile prețioase și ieșirile la cele mai scumpe restaurante sunt doar câteva exemple de gesturi de iubire pe care Leul le apreciază.

SĂGETĂTOR: Deși ai crede că un Săgetător te iubește doar pentru ceea ce ești, să știi că nici buchetele imense și scumpe de flori pe care i le oferi nu îi displac. Acest nativ intră într-o relație din interes. Faptul că ești stabilă financiar și ai un loc de muncă bine plătit a cântărit destul de mult în decizia pe care a luat-o de a rămâne cu tine. De asemenea, cadourile și atențiile pe care i le oferi des sunt alți factori care l-au ajutat pe acest nativ să ajungă să te iubească la nebunie.

Care este cea mai barfitoare zodie:

Deşi îţi sunt prieteni apropiaţi şi ar face orice să te ajute, unii nativi pur şi simplu nu pot ţine nimic secret. Astrologii au realizat horoscopul celor mai bârfitoare zodii. Iată care sunt acestea:

SCORPION: Într-un nativ Scorpion nu poţi avea niciodată încredere că spune adevărul complet. Vă va minţi în faţă pentru a evita confruntarea. Dacă poate fi luată în calcul o scuză, află că Scorpionul minte întotdeauna cu un scop nobil. Fie nu îşi doreşte să te facă să suferi, cruţă o altă persoană sau evită un conflict şi mai mare, de multe ori omite să spună întregul adevăr.

TAUR: Taurul nu poate fi considerată o persoană de încredere cu care să ajungeţi la un compromis sau care să vă înţeleagă nevoile. Deşi îşi doreşte să devină omul de încredere de care aveţi nevoie, pentru el este mult mai important să se pună pe primul loc.

SAGETATOR: În Săgetător nu poţi avea niciodată încredere că se va ţine de cuvânt. Nu fiţi surprinşi dacă vă promite ceva şi apoi nu vă poate oferi. În acelaşi timp, nu vă supăraţi pe aceşti nativi dacă nu reuşesc să ţină un secret. Prin natura lor, chiar nu pot să păstreze pentru ei o informaţie. Un alt păcat al Săgetătorilor este că ar fi în stare să facă orice pentru a-şi atinge obiectivele, aşa că nu vă puneţi toată încrederea în ei.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...