Astrologii au tras concluzia: Taurii sunt partenerii perfecti intr-o relatie. Calitatile care ii transforma pe acesti nativi preferatii zodiacului

Ai o relatie de iubire cu un Taur? Considera ca ai tras lozul castigator. Potrivit teoriilor astrale, Taurul este partenerul perfect. Iata cateva calitati care il fac astfel: este plin de senzualitate, are o viziune realista asupra vietii, este foarte fidel familiei, este o persoana determinata, gratie influentei pe care o are Venus asupra lui.

TAUR – dragoste

Nativii in Taur sunt de moda veche atunci cand vine vorba despre dragoste, o combinatie complexa intre duritate si sensibilitate. Pentru lumea din exterior, acestia pot parea siguri pe ei, dar, pe interior, sunt romantici fara pereche care cauta acea iubire care sa dureze o viata.

Nevoile nativilor sunt cele de baza: vrei un partener stabil si loial care este conservator si care sa ofere afectiune. Totusi, de ce este atat de greu de gasit?

Nativii urasc schimbarea, si tocmai de aceea nu se arunca intr-o relatie. O data ce s-au aventurat, nu se mai joaca. Faptul ca sunt previzibili ii poate plictisi pe unii, dar, pentru Taur, ofera o platforma pe care sa construiasca o viata in doi.

La inceput, un Taur lovit de dragoste poate sa fie rezervat, protejandu-si inima, pentru ca atunci cand se indragostesc, se indragostesc foarte tare. Vor sa isi ia angajamente mai serioase, vor sa cunoasca parintii partenerului, sa te aduca la evenimentele de la locul de munca – orice doar pentru a-i face pe cei din jur sa srie ca esti al lor. Un nativ se gandeste mereu la viitor atunci cand vine vorba despre relatii.

Daca cineva are sentimente pentru un nativ, cel mai probabil va ultima persoana care va afla daca sentimentul este reciproc. Un Taur va sspune tuturor ca sunt indragostiti, inainte sa-i spuna persoanei in cauza.
f
Semnul care conduce semnul este loialitatea, confortul si persistenta. Pentru un Taur, o relatie este ca un proiect, ceea ce il va face sa ramana concentrat, atent si dispus sa faca orice sacrificiu. Nimic nu va opri un nativ sa ajunga acolo unde si-a propus. Sunt persoane pe care te poti baza si care vor ca persoana iubita sa simta nevoia de ei. Ofera rapid ajutorul atunci cand cineva are nevoie de el, mai ales in lucrurile practice.

Cei din jur ar trebui sa aiba mare grija, pot ajunge de la regi la supusi in ochii lor intr-o fractiune de secunda. Nu suporta sa fie luati de-a gata.

Oamenii din jur trebuie sa lucreze pentru a pastra dinamica tensiunii vie in relatie prin a ramane dedicat si pasionat despre propria lor viata. Problemele de abandon sunt sensibilitatile unui nativ, si tind sa se teama ca partenerul lor ii vor parasi atunci cand nu indeplinesc o anumita cerere sau cand nu sunt mereu in preajma acestuia.

Nativii trebuie sa invete sa testeze apele, altfel nu se vor simti niciodata in siguranta. Daca cineva ii va parasi pentru ca au o viata proprie, trebuie sa inteleaga ca acea persoana nu merita!

Sunt extrem de compatibili cu celalalte zodii care stau sub elementul pamant (Capricorn si Fecioara). Un Taur nu ar trebui sa fie autoritar cu Capricornul, iar Fecioara nu ar trebui sa critice un Taur. Nativii se simt ca acasa in preajma semnelor de apa, care le ajuta sa iti scoata la suprafata sensibilitatea. Alte semne fixe (Leul, Scorpionul si Varsatorul) atrag Taurii si pot forma perechi ale dragostei divine.

Barbatii Taur sunt predispusi rutinei si vor sa se aseze cat mai rapid la casa lor. In timp ce asta poate fi interpretata ca incapatanare, el este cel care intretine casa. Taurul este un semn fix, ceea ce inseamna ca femeile isi doresc stabilitate in viata si relatii. Femeile Taur sunt afiliate cu Venus, asa ca adora experientele senzoriale si sa traiasca clipa.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...