ASTROLOGIE SPECIALĂ: Luna nouă în Taur 23 Aprilie 2020 – Adiere de libertate!

Luna nouă în Taur – adiere de libertate

Pe 23 aprilie 2020 avem faza de Luna nouă în Taur. Luna nouă se află la 3 ° in zodia Taur și este conjuncta cu Uranus, planeta libertății și eliberării.

Fazele lunii sunt instrumente puternice de predicție. O Lună nouă ne influențează nu numai în ziua în care apare, ci întregul ciclu lunar.

Luna precedentă din 24 martie a fost împreună Chiron, vindecătorul .Așadar, întreaga lună lunară (24 martie – 21 aprilie) a fost despre vindecare, ajutand la ameliorarea ranilor noastre..

Pentru unii dintre noi, rana e reala. Pentru alții, schimbările dramatice din stilul nostru de viață ne-au obligat să găsim împăcarea cu lucrurile de care am fugit sau adevarurile pe care le ascundem.

Când nu putem ieși afară, trebuie să intrăm in interiorul trairilor noastre. Și înăuntru nu există nicăieri.

De asemenea, la vremea lunii noi anterioare din Berbec, Saturn s-a mutat în Vărsător. Saturn este planeta restricțiilor și Vărsătorul, semnul libertății și al grupurilor de oameni – așa că am obținut blocarea și distanțarea socială.

Atunci a fost momentul ranii interioare. Acum, Luna Nouă în Taur, pe 22 aprilie, are o atmosferă total diferită. Următoarea lună nouă este conjunctă cu Uranus, planeta libertății. Așadar, luna viitoare lunară (22 aprilie – 21 mai) nu este despre boala ci despre eliberare, libertate si vindecare.

 

Chiron-Prometeu

Este interesant faptul că în astrologie, Chiron (simbol pentru ceea ce am trecut în ultimul ciclu lunar) este legătura dintre Saturn (restricții) și Uranus (libertate, eliberare). Abia atunci când suntem față în față cu rana și găsim modalități creative de a o vindeca, putem găsi libertate.

Dacă ne uităm la mitul lui Chiron, Chiron a fost un centaur înțelept și vindecător, care accidental este strapuns de o săgeată acoperită cu sângele Hydrei. Săgețile acoperite cu sângele monstrului Hydra ar aduce răni care nu s-ar vindeca niciodată, astfel încât Chiron, chiar dacă a fost vindecător al altor oameni, nu a putut să se vindece pe sine.

De asemenea, pentru că Chiron era un semizeu, nu a fost în stare să moară. Așa că Chiron s-a blocat într-o situație dificilă, de unde asocierea cu „vindecătorul rănit”. Dar povestea are un final fericit. Zeii sunt de acord să-l elibereze pe Chiron de suferință, permițându-i să-și schimbe nemurirea pentru viața lui Prometeu. Prometeu a fost înlănțuit pe o stâncă ca o pedeapsă pentru sustragerea focului de la zei și aducerea la oameni.

În astrologie, Prometeu este un simbol pentru Uranus, iar focul pe care l-a furat de la zei este un simbol al focului cunoașterii – și da, un simbol al libertății, deoarece este cunoștința superioară care ne poate elibera de ceea ce este altfel legat de natură, karma și soartă.

Morala poveștii? Doar prin Chiron putem accesa înțelepciunea superioară a lui Uranus. Doar prin îmbrățișarea durerii noastre, ne putem elibera. Acum, întrebarea este: ce fel de libertate aduce Uranus. Este tipul de libertate pe care Uranus l-a adus la momentul descoperirii sale, la sfârșitul secolului 18?

Descoperirea lui Uranus a coincis cu revoluția franceza, razboiul din America și din alte țări pentru independență, precum și cu perioada iluminista și revoluția tehnologică și industrială. Luna nouă din Taur ne va aduce libertatea de restricții? Va pune capăt distanțării sociale? Sau va aduce un alt fel de libertate?

 

Luna nouă în Taur – Cel mai important fel de libertate

Luna nouă este în Taur, semnul autonomiei, încrederii în sine și al bunului simț. Luna nouă în Taur ne va cere să găsim acel tip de libertate care ne poate permite să fim cine suntem cu adevarat – un individ în sine. Și din acest loc al autonomiei totale și al conștiinței de sine, putem găsi un sentiment de libertate care depășește zidurile și distanțarea socială care ne restricționează.

„Singurul lucru pe care nu-l poți îndepărta este modul în care aleg să răspund la ceea ce îmi faci. Ultima libertate este să alegeți atitudinea în orice circumstanță. ” B. Franklin.

Poate că acesta este cel mai important tip de libertate.

Putem sau nu să ne putem schimba circumstanțele. Dar putem alege întotdeauna modul în care răspundem la ceea ce ni se întâmplă. Libertatea reală vine din faptul că știm că ne putem descurca cu orice situatie intampinam in viata.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...