ASTROLOGIE: Luna Plină din septembrie – Un impuls să ne ascultăm intuiția și să renunțăm la răzbunări

Luna plină din septembrie 2020 – Iluminare și stele norocoase

Luna plină  in Pesti care lumineaza inceputul lunii septembrie este legată pozitiv de Uranus. Luna plină aduce, prin urmare, libertate personală, schimbări pozitive și evenimente captivante. Ea are loc  în semnul zodiacal de Apa al Peștilor – visător, eteric și sensibil.

Există o energie de trezire profundă în acest moment de Lună Plină, nu numai pentru că se încadrează în zodiacul psihic natural al Peștilor, ci și pentru că face o aliniere armonioasă cu Uranus.

Luna plină din septembrie 2020 activează și o stea norocoasă care aduce noi prieteni. Așadar, aceasta este o lună plină excelentă pentru înlăturarea plictiselii și pentru ameliorarea stresului cauzat de restricții și frustrări.

 

Înțelesul lunii pline din  septembrie 2020

Soarele in opoziție cu Luna pune casa, familia și relațiile intime în centrul atenției pentru următoarele două săptămâni ale acestei faze lunare. Opunerea forțelor, cum ar fi munca fata de relaxare, sau ceea ce ai nevoie față de ceea ce vrei, creează tensiuni interne și presiuni externe. Acest lucru poate duce la conflicte și crize care vă macină energia.

Energiile lunare legate de emoții și instincte ajung la apogeul lor la luna plină. Așa că folosiți-vă forța emoțională și intuiția profundă pentru a depăși orice provocare relațională. Subconștientul permite o privire imparțială și echilibrată asupra relațiilor personale. Veți vedea clar orice dinamică a relației sau sentimente negative care provoacă dizarmonie.

 

Septembrie 2020 Astrologia Lună Plină

Luna plină din 2 septembrie la 10 ° 12 ′ Pești este foarte bine plasată. Formeaza un sextil cu Uranus mai mic de jumătate de grad. Luna plină din septembrie 2020 este, de asemenea, corelat cu o stea fixa foarte norocoasa.

Sextilul lui Uranus  cu Luna Plina aduce o libertate personală mai mare, stimulând întâlniri și evenimente interesante. Reducerea inhibițiilor te face mai deschis la schimbare și poți căuta activ orice vrei. Este o fază bună pentru a încerca ceva nou în rutina de acasă sau în viața personală.

Ar trebui să te simți confortabil exprimând latura ta plina de originalitate. Întâlnirile întâmplătoare pot duce la atracție instantanee și noi prietenii. Ai multa intuiție și acest aspect te poate ghida în luarea deciziilor rapide. Urmați-vă instinctele pentru a profita la maxim de noi oportunități. Luna plină din septembrie 2020 este de asemenea bună pentru înlăturarea obiceiurilor vechi și înlocuirea lor cu ceva nou.

 

Marte in cuadratura cu Saturn

Venus cuadratura cu Marte, Venus opus lui Saturn și Marte cuadratura cu Saturn indică furie, frustrare, dezamăgiri și întârzieri în viața și probleme financiare.

Cuadratura Marte Saturn rămâne pe o orbită de trei grade, între 15 august și 9 octombrie. Asta pentru că Marte încetinește pe măsură ce se pregătește să meargă retrograd pe 9 septembrie.

Aspectul astral înseamnă că nerăbdarea și frustrarea cu restricția dorinței, care se construiește de săptămâni întregi, reprezintă o problemă profundă și de lungă durată. Venus declanșează acest lucru în ziua lunii pline, așa că există riscul ca ceva să meargă greșit într-o relație romantică sau probleme legate de contul bancar, dacă pierzi răbdarea.

Asa ca lasa-ti intuitia sa fie ghidul tau si cauta oportunitati pentru a face schimbari pozitive. Norocul este la îndemână dacă renunti la răzbunările și încăpățânarea ta veche.

 

Steaua norocoasă Skat

Steaua fixa Skat rasare la 09 ° 09 ′ in Pești si este de natura lui Saturn și Jupiter (demna, calma, conservatoare, retinuta). Aduce noroc și fericire de durată  și, de asemenea, indică mai multă securitate în haos.  Luna împreună cu Skat reprezintă prieteni noi, asociați de afaceri, cei mai buni poziții publice, dar si daruri insemnate, valoroase, iubire statornica.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...