Așa înșală zodiile! 2 zodii se dau de gol ușor, dar una dintre ele nu poate fi prinsă nici măcar cu DETECTIVII

Cel mai dureros lucru pentru cineva aflat într-o relație este să afle că e înșelat. Fiecare zodie are propria ei tehnică. Află cum îți dai seama că te înșală, în funcție de zodie!

Cum înșală fiecare zodie

Berbecii înșală fără ca persoana iubită să își dea seama. Știe să își aleagă momentele prielnice pentru a face față provocărilor. Îți poți da seama că un Berbec este infidel când devine distant și recalcitrant.

Taurii nu sunt infideli de felul lor și înșală mai mult ca o răzbunare, atunci când află că li se pun coarne. Acești nativi pot înșela, așadar, după ce află că partenerii nu au fost de partea lor.

Gemenii nu înșală cu cineva din cercul apropiat de prieteni, ci alege persoane pe care nu le cunoaște nimeni. Așadar nu căuta persoana cu care înșală în preajma voastră.

Racii se dau de gol imediat când înșală. Bărbații Rac, de pildă, sunt istoviți după o partidă de amor și nu își mai șterg obrazul plin de ruj.

Leii nu sunt nici ei infideli de fel, însă sunt periculoși atunci când ies singuri în cluburi prin oraș.

Fecioarele nu pot fi depistate la capitolul infidelitate. Singurul mod de a afla că a fost infidelă este să spună chiar ea, cu gura ei.

Balanțele sunt adevărate artiste în arta înșelatului. Pot avea o viață dublă fără ca nimeni să își dea seama, asta fără să stea peste program la locul de muncă.

Scorpionii iau în serios orice relație. Nu sunt adepții infidelității pentru că nu văd sensul înșelatului atunci când se află într-o relație.

Săgetătorii pot fi infideli atunci când se simt neglijați în relație. Acești nativi trebuie cocoloșiți mai mereu, trebuie băgați în seamă. Nu le place să fie neglijați.

Capricornii înșală în mod natural și nu au nicio teamă să recunoască, așa că nu te chinui să o faci pe detectivul. Îți vor recunoaște totul foarte senin.

Vărsătorii se schimbă la față când îi bănuiești că sunt infideli. Acești nativi încep să se bâlbâie. Ei înșală în stilul lor caracteristic: inventează tot felul de povești despre partenerul de viață pentru a avea o portiță de scăpare.

Peștii sunt cei mai inventivi când vine vorba de înșelat. Au întotdeauna o scuză bună, credibilă, atunci când lipsesc de acasă.

 

Top zodii care înșală cu zâmbetul pe buze

4 zodii înșală de obicei cu zâmbetul pe buze. Știu să ascundă o infidelitate, iar de cele mai multe ori știu cum să iasă din bucluc atunci când sunt prinse.

ZODIA LEU. Leul știe să joace rolul partenerului fidel, însă din când în când mai bate și pe la alte porți.

Bărbatul Leu este ceva mai aventurier față de femeia Leu. Femeia Leu ține mai mult la confortul relației sale și îi este de multe ori lene să înșele.

Indiferent dacă e vorba despre femeie sau bărbat, amândoi Lei vor să audă numai complimente, să fie curtați mereu.

ZODIA SCORPION. Nativul de apă Scorpion este extrem de concentrat pe relația lui. Înșală mai rar, dar când o face înseamnă că se răzbună.

Este fidel de obicei, însă când descoperă o infidelitate știe cum să joace totul în favoarea sa. Scorpionul poate fi extrem de malefic atunci când vrea să dea o lecție de viață persoanei iubite.

Pentru nativul Capricorn a înșela e ceva banal. Nu de alta, dar concepția lui despre viață este destul de diferită față de a majorității.

Acesta urmărește doar plăcerea, doar propria fericire. Dacă acea fericire i-o oferă persoana iubită, nu e nicio problemă. Dacă i-o oferă amanta, iar nu e nicio problemă.

ZODIA BERBEC. Nativul Berbec adoră să știe că este dorit de toată lumea. E tot timpul pus pe aventuri amoroase. Tot timpul caută senzații tari extraconjugale.

Nu poate fi fidel. Este un nativ de foc care așteaptă mereu confirmări, mereu aprecieri. Îi place să i se cânte în strună, să fie apreciat.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...