Așa ceva se întâmplă doar la 100 de ani. Surpriză maximă pentru 6 zodii!

Multora ne plac surprizele într-o proporție cât mai mare, dacă sunt surprize plăcute, desigur. Însă, dacă eşti nativ al următoarelor zodii nu are cum să nu-ți placă surpriza pe care viața ți-o oferă în urmatoarea perioadă! Iată despre ce este vorba!

LEU– dacă până acum nativii acestei zodii nu prea au avut parte de surprize care să îi bucure şi care să îi facă fericiți, ei bine următoarea surpriză pe care viața le-o va face va fi una de excepție, care îi va face foarte bucuroşi!

O mare oportunitate li se va pune pe masa nativilor acestei zodii, iar puterea de decizie va fi chiar în mâinile lor! Totul va depinde doar de ei dacă doresc să ducă o viață foarte bună cu bogății, fericire şi chiar propia afacere, sau dacă aleg să rămână la statutul la care se află acum.

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine. Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste).

Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudați și apreciați. Expresia sinelui și creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ știe foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viața lui este produsul creației voite.

Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Totuși, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ și iartǎ foarte repede.

Leii sunt foarte direcți și sinceri în legǎturǎ cu nevoile și așteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump. Au un soi de naivitate și credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie.

Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli. Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puțin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulație, iar ceilalți nu se pot abține sǎ nu le-o ofere.

GEMENI– surpriză de care vor avea parte nativii acestei zodii chiar în următoarea perioadă va consta într-o mare bucurie în viața lor! Îşi vor găsi mare lor iubire pe care o caută de mult timp! Vor găsi acea persoană pe care o vor considera ei specială, de care au nevoie ei pentru a duce o viață fericită şi plină de bucurie.

Lângă ea vor avea o căsnicie foarte frumoasă, chiar de invidiat, în care comunicarea şi fidelitatea vor fi doua dintre multele avantaje care o face să fie aşa bună căsnicia lor.

Se anunță a fi o surpriză de mari proporții pentru nativii acestei zodii! O sumă mare de bani va veni pentru ei pentru a-şi acoperi toate datoriile! Această sumă de bani va veni din partea unei persoane cu suflet mare ce ştie foarte bine ce înseamnă să ai datorii şi să munceşti din greu, aşa că îi vor ajuta să scape de această cumpănă a vieții.

Acest fapt este posibil datorită muncii şi efortului depus de către nativii acestei zodii pe o perioadă lungă de timp, iar această persoană a văzut cât de greu muncesc. In viitorul tau se vad foarte multe bucurii, asta doar in cazul in care inveti sa apreciezi mai mult tot ceea ce ai.

TAUR– datorită statutului social pe care îl au, dar şi datorită curajului pe care l-au avut nativii acestei zodii pe plan profesional, aceştia pot da lovitura în următoarea perioadă! O mică afacere se poate transforma într-una de mare succes în următoarea perioadă datorită curajului pe care îl vor avea!

Vor avea parte de o mare surpriză care le va face viața mult mai bună din punct de vedere financiar, iar această afacere le va aduce venituri pe tot parcursul vieții. Viitorul tau se vede a fi unul plin de realizari, asta daca vei invata sa lupti pana la capat pentru ceea ce iti doresti.

FECIOARĂ – marea surpriză de care vor avea parte nativii acestei zodii va fi pe plan de sănătate! Se vor duce să se trateze de o boală de care nu mai scapau şi se vor duce la medicul potrivit. În mod surprinzător, datorită medicamentelor şi a alimentaței sănătoase pe care o vor avea în această perioadă, se vor face bine într-un timp mult mai scurt față de cum credeau ei!

Mare le va fi surprinderea că s-au tratat atât de repede, fără a cheltui chiar atât de mulți bani sau timp. In viitorul tau se prevede foarte multa iubire si fericire, asta doar daca vei inceta sa te mai gandesti la suferinta din trecut si vei da o sansa vietii sa te suprinda.

Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor.

Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara cautǎ perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupǎ de ceva, nu abandoneazǎ pânǎ când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut.

Este mai organizatǎ decât oricare alt semn zodiacal, adorǎ sǎ munceascǎ, dar mai presus de toate astea, simte cǎ s-a nǎscut pentru a fi utilǎ, pentru a aduce o contribuție semnificativǎ în lume. Deși pare liniștitǎ și calmǎ, nu este deloc așa, pentru cǎ are o activitate interioarǎ foarte intensǎ și tinde sǎ-și facǎ griji din orice.

Ii place ordinea și este foarte atentǎ la detalii. Observǎ dintr-o privire o eroare sau un defect și poate gǎsi nereguli oriunde. Ii place sǎ analizeze, sǎ investigheze, sǎ cerceteze în detaliu. Deseori, din cauza orientǎrii cǎtre detalii, pierde din vedere ansamblul situației, iar acest lucru o face sǎ se poticneascǎ, sǎ înainteze greu, sǎ piardǎ oportunitǎți.

Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ. Nimeni nu știe mai bine sǎ argumenteze un punct de vedere, decât o face un nativ Fecioarǎ.

Principiul dupǎ care se conduce și din cauza cǎruia riscǎ sǎ rǎmânǎ în anonimat sau departe de succes, este cǎ „totul în viațǎ se obține doar muncind din greu, nimic nu vine de la sine, nimic nu se câștigǎ ușor”. Acest principiu creeazǎ terenul propice pentru un drum anevoios. Pentru cǎ acest gând îi sponsorizeazǎ toate deciziile și acțiunile (genereazǎ ceea ce gândește).

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...