Află toate secretele femeilor Taur, Gemeni, Berbec și Rac.

Nu știm cum este posibil acest lucru. Dar uneori astrologii demonstrează adevărate miracole! Și aceste caracteristici, pentru cele patru semne zodiacale ne uimesc cu precizia lor!

BERBEC

Femeile Berbec iubesc puternic și cu adevărat. Întotdeauna pun iubirea pe primul loc. Când se îndrăgostesc, cel puțin la început, ele sunt gata să își dedice întreaga viață partenerului.

În dragoste, cu o femeie născută sub acest semn zodiacal, relația se dezvoltă întotdeauna intens.  Desigur, ele sunt de asemenea făcute din carne și oase și, își doresc tot ceea ce este mai bun pentru ele, dar, în același timp, știu cum să se bucure de libertate și de independență.

“Nu vreau ca partenerul meu să mă domine, dar în același timp nu am nevoie de un iepure blând!”

De aceea, în relații, foarte des au probleme cu distribuția puterii. Semnul Berbecului nu este doar un semn al iubirii, ci și un semn al provocării! Un bărbat care se opune rezistenței femeii este partenerul ideal pentru Berbec.

Dar există o mare slăbiciune la femeile Berbec: mândria! Chiar și atunci când își dă seama că greșește, mândria nu îi permite să recunoască și să se îndepărteze de planurile sale.

Prin urmare, Berbecul este adesea cel mai agresiv întreprinzători, cel mai cunoscut avocat și cel mai puternic organizator.

TAUR

Taurul, de regulă, este liniștit, calm, materialist și rareori prezintă emoții excesive.

Sunt femei serioase care nu acceptă istericalele.

Uneori se pot manifesta ca oameni agresivi și violenți, dar numai în acele cazuri când au fost într-adevăr provocate!

Într-o relație, se așteaptă ca partenerul să nu abuzeze de loialitate, ci să-și atenueze emoțiile negative.

Taurul nu este gelos, nu-i place să se agite, și nu va face scene datorită faptului că te-ai uitat la o femeie frumoasă.

Pe de altă parte, deși acest lucru se întâmplă foarte rar, dacă Taurul își pierde calmul, poate fi foarte periculos! Nu abuza!

Eleganța Taurului este uimitoare. Femeile născute sub acest semn zodiacal înțeleg cu adevărat ce este feminitatea și cum ar trebui să se manifeste! Taurul iubește să aibă haine fine, un corp de invidiat și să poarte culori strălucitoare.  Aceste femei au un sentiment inedit de stil, știu să îmbine pantofii cu o rochie, atunci când dress-code-ul o cere.

Femeile Taur sunt visătoare. Ele preferă să stea ferm, cu picioarele pe Pământ, mai degrabă decât să viseze. Sunt firi materialiste, adică cred doar în ceea ce văd și ating. În afaceri, riscă rar, dar sunt întotdeauna gata să meargă în căutarea unei “mine de aur”.

Taurul are un gust deosebit la mâncare. Și la muzică! Aceste femei știu foarte multe despre bucătăria din restaurantul potrivit și ascultă numai muzica în care sunt utilizate sunetele în modul cel mai rezonabil!

Taurul mănâncă puțin și aproape întotdeauna se plânge că este prea multă sare sau condiment în mâncare. Pe de altă parte, ele nu sunt bucătari buni!

Dar știu cum să aprecieze arta! Mersul cu o femeie Taur în muzee și excursii este o plăcere.

O femeie Taur este întotdeauna gata să ofere un umăr bărbatului ei, nu se teme de nicio muncă, nici chiar de cea în care este plătită cu puțin! În cazul în care o criză financiară a venit în familia ei, își va lua și un al treile serviciu.

Taurul nu are nevoie de umărul unui om pentru a plânge pe el. Pentru că este prea puternic să-și piardă timpul în regrete și necazuri.

Aceste femei curajoase nu se tem de mâine.

Dacă descrii o femeie Taur într-un singur cuvânt, acest cuvânt ar fi: Forță!

GEMENI

Femeile Gemeni sunt întotdeauna gata să încerce noi senzații și să-și extindă orizonturile. Singurul lucru care poate distruge relația cu o astfel de femeie este monotonia!

Asemeni cameleonilor, pot lua diferite culori și forme, dar întotdeauna rămân firi fermecătoare. Este greu de explicat, dar oricine are o soție sau o prietena sub acest semn zodiacal înțelege.

Face lucrurile cu pasiune… Cea mai bună modalitate de a câștiga o astfel de femeie este să-i demonstrezi că ești natural!

Și principala regulă: nu fi predictibil!

Gemenii prețuiesc dragostea, dar în același timp încep să se dezamăgească de fiecare dată când le pare că partenerul lor le încalcă libertatea. Uneori aceste femei sunt complet înțelese greșit.

De obicei, aceste femei sunt pline de viață, plăcute și vesele.

Pe de altă parte, femeia Gemeni îl va însoți pe partener în tot ceea ce face. Pentru partener, ea este pregătită să meargă și în munți sau să plece într-o aventură în Africa!

Gemenii sunt oameni creativi, curioși și imaginativi. Femeilor Gemeni le place să facă noi descoperiri, să audă cuvinte frumoase și declarații de dragoste. Ele cred că un iubit adevărat ar trebui să fie în stare să mulțumească urechile femeii cu cuvinte frumoase și să aprecieze toate momentele de intimitate cu ea.

Apropo, cel mai bun remediu împotriva stării de rău pentru femeile născute sub acest semn este să le arăți dragostea ta!

RAC

Nicio altă femeie nu va fi la fel de pasională, romantică și “confortabilă” pentru partenerul ei cum este femeie Rac. Ea este întotdeauna gata să-l ștranguleze pe partener cu îmbrățișările și sărutările ei pasionale. Întotdeauna pregătită să gătească ceva delicios, femeia Rac este o bucătăreasă desăvârșită.

În același timp, în raport cu ea însăși, necesită aceeași atenție. Racul este întotdeauna micul său copil! În nopțile și zilele reci și se va lipi pe tine sub o pătură.

Când o femeie Rac simte că partenerul ei trece prin vremuri grele, va face totul ca să-l ajute. Și va exprima un număr incredibil de cuvinte de încurajare și de sprijin. Femeile Rac rar se plâng…dar cu siguranță nu vor fi niciodată oarbe în fața problemelor și necazurilor tale.

Pe de altă parte, urăște să critice, să rănească și să arate ingratitudine.

Femeile Rac știu cum să țină secrete, nu le spun nimănui. Poți să le împărtășești  orice detaliu din viața ta și să nu te temi de siguranța lui.

Și totuși, Racul este foarte gelos. Proprietari reali! Nu te juca niciodată cu sentimentele lor dacă vrei să trăiești în armonie. Deși par a fi inofensive, femeile Rac se pot comporta chiar mai rău decât Scorpionii, dacă se simt trădate! Aceste femei pot ierta foarte mult, dar nu le înșela! Dragostea lor pentru tine va muri și se va transforma în ură, într-o singură zi!

Amintiți-vă: încrederea Racului este un lucru fragil, dar foarte valoros!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...