Află cum îmbătrânește fiecare dintre semnele zodiacale!

Datorită naturii caracterului, a punctelor tari și a punctelor slabe, fiecare semn al zodiacului are vârsta proprie.

Desigur, nu este vorba despre cine are mai multe riduri sau păr grizonat, ci, mai presus de toate, despre atitudinea reprezentanților diferitelor semne ale zodiacului față de „îmbătrânire”. La urma urmei, având caractere diferite, semnele zodiacului îmbătrânesc în moduri diferite …

Reprezentanții unor semne se împacă ușor cu manifestările vârstei, devenind bunici drăguți și familiari, alții luptă violent cu vârsta înaintată, folosindu-se de întregul arsenal de produse cosmetice și realizările chirurgiei plastice, pentru a dobândi tinerețea veșnică.

Să vedem cum îmbătrânesc oamenii, în funcție de zodie!

Berbec
Berbecul preferă să nu vorbească despre vârsta sa. Este posibil ca la vârsta de 60 de ani, să vezi o persoană născută sub acest semn zodiacal, purtând o jachetă din piele și conducând o motocicletă.

Taur
Taurului îi place să mănânce bine – câteodată prea bine – deci cu vârsta, de obicei, ia o cantitate considerabilă de kilograme. De-a lungul anilor, Taurul încăpățânat devine și mai puțin flexibil, atât psihologic, cât și fizic. Cu toate acestea, el are o bună rezistență, și chiar și în ciuda bolii va trăi foarte, foarte mult.

Gemeni
Gemenii, încă din tinerețe și-au stabilit targheturi. Nu vă așteptați ca Gemenii să se întoarcă acasă de la serviciu devreme, chiar și la bătrânețe nu îi veți vedea odihnindu-se în fața șemineului. Creșterea lor continuă, în carieră, va merge până aproape de pensionare și, dacă au ocazia, mult timp și după aceasta.

Rac
Racii sunt de două feluri: cei care nu ajung niciodată la maturitate sau cei care trăiesc mult și bine. Racii devin bunici excelenți și nu le este frică de riduri sau fire albe.

Leu
Leii, prin natura lor, sunt condescendenți, iar de-a lungul anilor își vor manifesta tot mai mult această latură. Totuși, la o vârstă înaintată, devin mai maturi, mai calmi, mai impunători. Ei vor dori din ce în ce mai mult respect universal, autoritate și chiar închinare, crezând că reprezintă un model pentru cei din jur.

Fecioară
Cu vârsta, majoritatea Fecioarelor devin din ce în ce mai negativiste, față de lumea din jurul lor, mai ales dacă îi permit tendinței critice excesive să le scape de sub control. Le place să se mențină în stare bună și sănătoasă, să-și îmbunătățească în mod constant activitatea creierului, astfel încât vârsta înaintată le va prinde înțelepte.

Balanță
Balanța este foarte preocupată de aspectul fizic, deci va lua orice măsură, pentru a preveni apariția ridurilor și a kilogramelor în plus.

Scorpion
Scorpionii, la bătrânețe, devin reprezentativi și impresionați. Le place să se gândească la ei înșiși, asemeni filozofilor care au acumulat destulă înțelepciune de-a lungul anilor. Dar, din nefericire, Scorpionii bătrâni devin prea obsedați de ideile și credințele lor.

Săgetător
Săgetătorii, asemeni Berbecului, nu vor să se gândească la bătrânețe. Uneori, îi sperie atât de mult, încât o transformă într-o obsesie și începe să îi îngrozească pe alții cu întrebări despre vârsta lor prezumtivă, în speranța de a primi câteva complimente.

Capricorn
Capricornul este semnul cel mai asociat cu timpul, din multe puncte de vedere, deoarece este condus de Saturn,  planeta responsabilă de timp. Dar ceea ce este interesant, pentru Capricornii înșiși, timpul pare să curgă în direcția opusă. Capricornii se nasc cumva „bătrâni”, responsabili și înțelepți, dar pe măsură ce se maturizează, copilăria lor crește văzând cu ochii.

Vărsător
În cazul Vărsătorului, influența lui Saturn este, de asemenea, destul de puternică, așa că, asemeni Capricornilor, este foarte matur în copilărie, iar de-a lungul anilor, devine din ce în ce mai excentric.

Pești
Peștii se tem de instalarea bătrâneții. Și nu atât de mult în ceea ce privește aspectul fizic, ci pentru că nu au făcut tot ceea ce și-au propus. De aceea, Peștilor le place să rezume etapele vieții, să compare și să își calculeze economiile.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...