Afla cu ce zodie te vei casatori!

BERBEC – in cazul Berbecului, sufletul pereche s-a nascut in aceeasi zodie cu el. De asemenea, exista sanse sa se cupleze pe vesnicie cu un Leu sau cu un Sagetator, deoarece nativii acestor zodii le ofera adrenalina necesara, pentru a nu se plictisi.

TAUR – nativii acestei zodii au sanse foarte mari de a se casatori cu o persoana nascuta in zodia Fecioarei sau a Capricornului. De asemenea, Taurul se potriveste si cu un nativ nascut in aceasi zodie, cu conditia sa se fi nascut in luni diferite. De exemplu, un Taur de aprilie se potriveste cu un Taur nascut in luna mai.

GEMENI – pentru Gemeni, partenerul ideal pentru casatorie este cineva nascut in zodia Balantei, Varsatorului sau chiar Gemeni. In cazul in care alege Balanta, poate pune in aplicare cele mai formidabile planuri de viata.

RAC – pentru Raci sunt potriviti Scoripionii, sau, si mai bine, Pestii.

LEU – viitorul partener al acestei zodii este nascut in zodia Sagetatorului sau a Berbecului. Cu toate ca relatia cu un Leu este una plina de nabadai, va fi una durabila cu siguranta.

FECIOARA – pentru aceasta zodie, optiunea perfecta este un Capricorn sau un Taur, deoarece sunt singurele zodii care ii pot suporta toanele. Pentru intelegere in cuplu se recomanda evitarea casniciei dintre o Fecioara cu o Fecioara, deoarece Fecioarele sunt dracoase intre ele.

BALANTA – aceasta zodie are nevoie fie de un Geaman, fie de un  Varsator, fie de o Balanta. De-a lungul timpului, Balanta se va convinge ca Geamanul este partenerul ideal, cu care ar putea muta si muntii din loc.

SCORPION – viata perfecta a Scorpionului este alaturi de un Rac, fiind singurul cu care ar putea construi ceva serios. Totusi, este esential pentru Scorpion sa isi controleze tendintele de manipulare deoarece acest nativ este unul sensibil.

SAGETATOR – O relatie cu un Leu e tot ce iti lipseste in viata. Ai toate sansele sa fii fericit alaturi de acest nativ, asa ca pregateste-te de nunta perfecta. Ai sanse mari sa te cuplezi si cu un Berbec, insa relatia voastra va fi presarata cu multe obstacole.

CAPRICORN – in cazul acestui nativ sansele sunt de 90% sa se casatoreasca cu o Fecioara sau cu un Taur, deoarece, dupa mai multe incercari, Capricornul isi va da seama ca numai cu unul dintre cei doi viata capata sens.

VARSATOR – Niciodata sa nu te casatoresti cu un Taur sau Capricorn! Cu Fecioara e ceva mai acceptabila treaba, insa sansele cele mai mari este sa ajungi in fata altarului la bratul unei persoane nascute in zodia Balanta sau Gemeni.

PESTI – viitorul acestei zodii poate sa fie unul frumos numai alaturi de un Scorpion sau de un Rac. Datorita sensibilitatii acestor nativi, relatie dintre un Peste cu un Peste este periculoasa, deoarece necesita o persoana puternica din punct de vedere psihic.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...