Află ce zodie ești în horoscopul românesc! E complet diferit de ceea ce știai până acum

Zodiacul are puterea de a dezvălui totul despre personalitatea și viitorul unei persoane, dar puțini sunt cei care știu ce zodie sunt în horoscopul românesc! Ai curaj să afli?

Spre deosebire de horoscopul obișnuit, cel românesc este împărțit puțin diferit: fiecărui luni din an îi corespunde o zodie. Află ce semn ești și ce spune asta despre tine!

Luna ianuarie-zodia țapului. Cei născuți în acest semn zodiacal din horoscopul românesc sunt persoane frumoase, muncitoare, dar care iubesc averile și se înfurie repede. Au tendința să mintă mult și să nu își respecte promisiunile.

Luna februarie-zodia udătorului. Cei născuți în această zodie sunt smeriți, cuminți, mari gânditori și firi credincioase. Au șanse să primească o moștenire importantă în viață. Sunt firi calculate, care nu fac risipă.

Luna martie-zodia peștilor. Dacă stai sub acest semn din horoscopul românesc atunci înseamnă că ești o persoană mică de înălțime, pricepută la făcut planuri. Când se enervezi ai tendința să exagerezi. Nu te încrezi ușor în oameni.

Luna aprilie-zodia berbecului. Horoscopul românesc arată despre tine că te superi ușor, ești nestatornic și îndrăzneț. Uneori faci fapte bune, alteori te atrag jocurile de noroc. Sari ușor la bătaie și ai tendința să bârfești. Totuși îți vei găsi calea cea bună în viață.

Luna mai-zodia taurului. Sunt persoane harnice, muncitoare, bune la suflet și îndrăznețe. Iubești muzica și timpul liber cu prietenii. Încerci mereu să faci pe plac celor din jur și ai tendința să te enrvezi rapid. Nu prea asculți de sfatul celor din jur.

Luna iunie-zodia gemenilor. Fire nestatornică, cel născut în acest semn din horoscopul românesc va iubi mereu cartea și va fi priceput la toate. Fire glumeață, acesta va avea parte de multe călătorii și are șanse mari să ajungă bogat.

Luna iulie-zodia cancerului. Cei născuți în această zodie din horoscopul românesc sunt persoane iubitoare, care fac mereu fapte bune și dau dovadă de multă înțelegere. Dai dovadă de multă înțelepciune, dar ești și predispus la diferite boli.

Luna august-zodia leului. Dacă te-ai născut în această zodie din horoscopul românesc atunci înseamnă că ești îndrăzneț, iubitor, muncitor și serios. Dar sfaturi bune celor din jur și aperi mereu dreptatea.

Luna septembrie-zodia fecioarei. Fire nestatornică, iubești misterele lumii și ești bună la științele exacte, precum matematica. Vei duce o viață cinstită și ai șanse chiar să te îmbogățești. Totuși ești o persoană cu moravuri.

Luna octombrie-zodia cumpenei. Cel născut în această zodie din horoscopul românesc este frumos, curat la suflet, iubitor de dreptate și de adevăr. Ești o fire milostivă și credincioasă, dar vei avea și mulți dușmani.

Luna noiembrie-zodia scorpiei. Ești mânios, nu prea cunoști rușinea, ai tendința să minți mult și să rămâi nestatornic. Ai multe patimi, ești viclean și iubești banii. Totuși, dacă alegi să te schimbi, vei duce o viață frumoasă și cinstită.

Luna decembrie-zodia arcașului. Ești iubitor, înțelept și cu un farmec aparte. Ești o fire rușinoasă, dar milostivă și vei avea parte de mult noroc în viață.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...