Află ce culoare are aura ta, în funcție de zodie, și ce semnifică fiecare culoare

Fiecare om are o aură. Conform ezoteriștilor, fiecare culoare reprezintă ceva, iar culoarea aurei ne poate arăta cât suntem de încărcați energetic pozitiv sau negativ. Iată cum stă situația când vine vorba despre semnele zodiacale.

Ce culoare are aura ta, în funcție de zodie
Berbecul are o aură de culoare roșu aprins. Berbecul este un semn de foc rece, agresiv și de multe ori impetuos. Este extrem de pasional și poate izbucni în orice clipă.

Taurul are o aură de culoare verde pădurar. Taurii sunt de altfel atrași de călătorii, de natură și vor să fie tot timpul în mijlocul ei.

Gemenii au aura galbenă. Ei sunt nativii care văd totul în culori țipătoare și trăiesc absolut fiecare moment la extrem.

Racii au aura roz. Sunt nativi extrem de sensibili și au nevoie în permanență de afecțiune, chiar dacă nu vor să arate asta.

Leii au aura portocalie. Ei sunt puternici, strălucitori, pozitivi și gata mereu de schimbări în bine.

Fecioarele au aura albastră, e vorba despre albastrul regal. Asta pentru că logica și rațiunea sunt punctele cheie ale Fecioarelor. Cu greu poți să le minți cu ceva. Este chiar imposibil.

Balanțele au aura verde-albăstruie. Asta simbolizează nevoia de echilibru, de stabilitate, de afecțiune.

Scorpionii au aura indigo. Asta simbolizează aerul lor misterios și nevoia de a acționa din umbră.

Săgetătorii au aura portocalie, dar spre deosebire de Lei, la ei are o nuanță mai deschisă. Sunt aventurieri, sunt extrem de bine pregătiți pentru orice etapă a vieții și știu cum să depășească toate cumpenele.

Capricornii au aura roșie, închisă. Sunt extrem de emotivi și de pasionali, dar mereu vor afișa o imagine care contrazice adevărul lor interior.

Vărsătorii au aura verde, deschisă, iar Peștii violet. Peștii sunt romantici, intuitivi și visători, la fel și Vărsătorii. Spre deosebire de Pești, Vărsătorii sunt puțin mai temperați și mai logici, chiar dacă par zburdalnici.

Zodia care va avea un destin nemilos până la final de lună

Horoscop lunar septembrie 2018 Scorpion

Ce este important de precizat este că și această lună va fi sub semnul așteptării. Poate că sperai că toamna aceasta vei reuși să înțelegi anumite mecanisme care țin de profesie, dar omul cât trăiește învață.

Nu trebuie să te panichezi dacă nu faci față situațiilor complicate, termenelor-limită, cerințelor uneori exagerat de exigente.

Treptat vei demonstra că ești capabil să dai totul și ceva mai mult din tine. Cel mai important este să merite să vrei să demonstrezi asta, să fie de bun augur. Dacă rezultatul final sau așteptările sunt prea mici, nu te mai strofoca și schimbă-ți jobul.

Din punct de vedere relațional, luna septembrie îți va aduce mulți prieteni care vor fi alături de tine în toate situațiile dificile. Cu ajutprul sfaturilor acestora vei reuși să faci față tuturor cumpenelor.

Din punct de vedere amoros, dragostea nu prea îți face cu ochiul luna asta. Realizezi că relațiile la distanță nu țin oricât de mult ai spera că vei micșora distanța cu declarații fierbinți, cu comunicare prin intermediul tehnologiei.

La finalul zilei tot simți nevoia să strângi pe cineva în brațe și nu e exclus să găsești o astfel de persoană până la sfârșitul lunii.

Ai nevoi noi, ai așteptări noi. Se poate spune că te-ai maturizat din punct de vedere amoros și acum urmărești mult mai multe lucruri într-o relație. Simpla prezență și comunicarea nu sunt suficiente. Vei avea nevoie de o persoană cu un spirit la fel de aventurier ca al tău.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...