Adevărul despre Raci: Ce ne enervează la acești nativi și ce ne atrage la ei

Fecioara-…şi Feciorii zodiei să fie atenţi la schimbările care urmează să se facă acum la locul de muncă(Eclipsa Totală de lună şi Karma). Mercur Retrograd este în Leu, deci atenţie la duşmani, la persoanele care vă pot bârfi pe la spate şi/sau vă pot pune piedici în ascensiunea profesională. Excepţie de la regulă fac cei care sunt în concediu. Atenţie mare la produsele expirate şi alterate (toxiinfecţii alimentare).

Balanţa- Dharma cu Soarele în Leu fixează prietenii de suflet şi le elimină pe cele nepotrivite(Eclipsa de Lună şi Marte Retrograd). Marte Rx taie răul de la rădăcină. Luptaţi să rezolvaţi chestiuni presante, care vă macină de mult timp. Fiţi eficiente în tot ce faceţi şi rezolvaţi cât de prompt puteţi. Venus în Fecioară vă dă protectori de tip femeie(Venus planeta femeilor). Vă susţine sănătatea, afectul, intuiţia, viaţa.

Scorpion- Cuadratura la Soarele natal pe care o face Axa Timpului din Leu şi Vărsător se vrea credinţă adevărată, vie, constructivă şi nu distructivă. Relaţii complet lipsite de iubire între cuplurile Scorpion- Săgetător. Apa providenţială a Scorpionul stinge focul Zodiei Săgetător. Relaţii proaste, imposibile în viaţa reală. Incompatibilităţile sunt distructive de destin, deci ţineţi cont de cine să vă feriţi.

Săgetător- Compatibili sunteţi cu Leul şi Berbecul. Zodiile de Apă vă sting focul amoros şi speranţele. Acum, inclusiv Vărsătorul, datorită Eclipsei Totale de Luna, a Karmei şi a lui Marte Retrograd. Comunicare proastă cu cei din jur, din cauza lui Mercur Retrogad. Risc de accidente.

Capricorn- Planetele Retrograde din Zodia Voastră plus Lilith, plus Marte Retrograd şi Eclipsa de Lună pe Axă(Stellium-formaţiune în care planetele se atrag ca un magnet) vă pun piedici multe, greu de trecut. Păstraţi-vă integralitatea corporală. Relaţiile sexuale nepotrivite trebuiesc protejate.

Vărsător- Eclipsa Totală de Lună din zodia voastră are aspecte pozitive în relaţiile compatibile cu voi: Balanţă şi Gemenii(zodii de Aer). Eclipsa lasă în urmă trecutul, închide o poartă şi vă deschide o alta. O perioadă cu fluctuaţii. Marte Retrograd poate fi agresiv cu unii şi-i poate ajuta pe alţii să se debaraseze de oamenii nepotriviţi. Risc de intervenţii chirurgicale. Verificaţi specialiştii şi colaboratorii.

Peşti- O perioadă delicată pentru sănătate şi relaţiile de la locul de muncă. Soarele se vrea Eclipsat de Lună şi vă atenţionează asupra sănătăţii(afecţiuni care se pot croniciza) şi a relaţiilor belicoase din viaţa voastră. Tensiuni profesionale, chiar dacă sunteţi plecaţi în concediu. Mercur Retrograd din Fecioară este în opoziţie cu soarele natal şi creează dispute la locul de muncă şi/sau familie. Atenţie la bani!…

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...