Adevărul despre Raci: Ce ne enervează la acești nativi și ce ne atrage la ei

A patra zodie din super seria astrologică este Rac. Racii sunt zodii de apă guvernate de Lună. Iată care sunt principalele caracteristici ale acestor nativi. Cu alte cuvinte, ce ne enervează la Raci și ce ne place.

Ce ne place și nu ne place la Raci

ASPECTE NEGATIVE

Sunt multe situații în care dau impresia că ei au soluția, însă de cele mai multe ori blufează. Au un aer de superioritate pe care nici ei nu îl pot stăpâni până la capăt.

Reacționează foarte urât când li se demonstrează că nu au dreptate. Sunt extrem de orgolioși și se supără pe lucruri pe care nici un copil nu le-ar sesiza.

Vor să fie mereu lăudați și apreciați, iar asta obosește. Se laudă singuri când nu primesc laurii pe care consideră că îi merită.

Totodată, sunt extrem de geloși chiar și în relațiile de prietenie. Sunt extrem de posesivi, iar această posesivitatea este una dintre cauzele faptului că sunt guvernați de Lună.

LUCRURI BUNE DESPRE RACI:

Sunt sensibili, iar sensibilitatea lor e una specială. Știu să se facă plăcuți într-o relație și dau tot ce pot pentru ca partenerului să îi fie bine.

Pe cât par de căpoși, sunt capabili să poarte un dialog civilizat și să schimbe păreri, chiar dacă pornesc de la bun început cu niște prejudecăți și opinii prestabilite.

Știu să facă bani indiferent prin ce situație ar trece. Nu sunt genul de persoane care să se plângă. Mereu vor căuta calea ușoară de a produce bani și, ce este culmea, e că o obțin.

Eclipsa de aseară a început să producă efecte. Mariana Cojocaru, avertisment pentru Gemeni, Raci și Scorpioni

Mariana Cojocaru a spus încă dinainte să se producă eclipsa totală de Lună din 27 iulie 2018 cum ne va afecta pe toți, în funcție de zodie. Iată ce i s-a arătat astrologului!

Mariana Cojocaru și efectele Eclipsei de aseară
„Berbec- Eclipsa Totală de Lună din 27-28-29 iulie va fi în Zodia Leului pe Axa Timpului Leu-Vărsător. Se tranşează situaţii care stau în coadă de peşte, la limită.

Mă refer la chestiuni de suflet, care ţin de viaţa personală. Un plus de intuiţie şi creativitate.

Relaţiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scăpaţi din ochi. Eclipsele predispun la accidente şi există risc crescut de pierderi de sarcină.

Taur- O perioadă cu decizii în carieră şi viaţa de familie. Axa de Destin din Leu şi Vărsător şi Eclipsa Totală de Lună din 27-28-29 vă atenţionează asupra câştigurilor şi cheltuielior pe care le puteţi face în săptămâna care vine.

Fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi. Soarele din Leu şi Eclipsa de Lună din Vărsător vă vrea atenţi la tot şi la toate. Pentru unii se anunţă reîntregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.

Gemeni- Deplasări şi comunicare. Mercur Retrograd din Leu şi Eclipsa Totală de Lună din Vărsător se vor un preambul la ceea ce urmează să se descopere din trecut.

Repuneţi în drepturi pe cineva, luaţi atitudine, rediscutaţi subiecte abandonate din diverse cauze: lipsă de timp, preocupări care vă umpleau pe deplin timpul preţios. Revederi cu prietenii de suflet şi cu persoane importante din import.

Rac- Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn.

Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale.

Leu- Dharma în conjuncţie perfectă cu Soarele şi Karma în conjuncţie perfectă cu Eclipsa Totală de Lună vor să nu vă expuneţi la niciun fel de risc ce ar putea să vă afecteze sănătatea. Risc de alunecări, de luxaţii. Nu luaţi medicamente în exces. Dacă sunteţi însărcinate aveţi nevoie de protecţie din partea partenerului de viaţă şi familie. Însărcinaţii zodiei cu obligaţii sociale vor trebui să ţină casa şi familia,da?

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...