Aceștia sunt cei mai inteligenți bărbați în funcție de zodie. Te joacă pe degete, dar te pot duce în rai

Crezi ca inteligenta unui barbat poate fi masurata in functie de zodia lui? Afla care sunt cei mai inteligenti barbati ai zodiacului!

Berbec

Berbecii sunt printre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Nu exceleaza in domeniul logicii, insa stiintele exacte cum ar fi matematica,sunt punctele lor forte. Gandesc practice si au un talent nativ de a gasi cele mai rapide si mai simple solutii pentru orice situatie ar intampina.

Cand este vorba de a impresiona o femeie, berbecul are metodele lui secrete prin care reuseste sa cucereasca inima oricarei femei. Simtul umorului este unul dintre punctele forte ale unui berbec veritabil.

Rac

Racii dezvolta o inteligenta interpersonala cum nu mai intalnim la alti nativi ai zodiacului si nu putem trece cu vederea aceasta deosebita calitate a racilor. Barbatul rac te cucereste in primul rand prin simtul umorului si prin capacitatea lui de a te face sa te simti in largul tau.

Inteligenta lui te cucereste treptat si reuseste sa te prinda in mrejele lui din care nu vei vrea sa mai scapi niciodata.

Leu

Nu degeaba leii sunt liderii animalelor si nu degeaba cei nascuti in aceasta zodie sunt considerati lideri inascuti si unii dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Au capacitatea de a anticipa foarte bine reactiile celor din jur si actioneaza in consecinta.

Datorita acestor calitati, leii sunt foarte buni organizatori, lideri de succes si parteneri de viata extraordinari.

Balanta

Balantele au o abilitate foarte bine dezvoltata de a empatiza cu cei din jur cu o usurinta si o naturalete iesita din comun. Stiu sa foloseasca bine cuvintele si manipuleaza foarte usor pe cale verbala, atat de usor incat cei manipulati nici nu isi dau seama.

Barbatul balanta este diplomat, inteligent si galant, caracteristici cu care cucereste usor inima oricarei femei ce apreciaza aceste calitati din ce in ce mai rar intalnite.

Horoscopul lunilor de toamnă – ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte

Berbec

Te vei dedica mai mult familiei, iar energia lor te va face să prinzi aripi, pentru a încheia bine acest an. Niciun obstacol nu va mai părea de netrecut pentru tine. La finele anului te vei concentra mai mult pe studii și pe dezvoltarea personală.

Taur

Vara ta a fost una, în general, pozitivă, iar toamna îți aduce succes pe plan personal și profesional. Vei deveni un mai bun organizator și nu vei avea parte de surprize neplăcute în relație. Familia ta va fi în armonie, însă ai mare grijă cu sănătatea.

Gemeni

Ai tot avut probleme pe parcursul anului, însă acestea încep să dispară în lunile de toamnă. Este posibil să faci cunoștință cu cineva nou, iar această persoană îți va marca într-un fel sau altul viitorul.

Rac

Din această toamnă te vei dedica mai mult carierei și nu vei duce lipsă de motivație, însă ai mare grijă cu sănătatea!

Vei încerca pe tot posibilul să menții armonia în relația de cuplu și în relația cu cei din jur, însă nu ar trebui să fii atât de legat emoțional de nimeni, deoarece poți avea probleme sentimentale.

Leu

Vei avea parte de liniște, pe plan profesional, iar acest lucru se datorează personalității tale. Acordă mai multă atenție relației de cuplu și ai mare grijă de sănătatea ta! Spre iarnă îți vei reîncărca bateriile în sânul familiei.

Fecioară

Vei lua decizii importante pentru viața ta și nu vei mai lăsa pe nimeni să îți influențeze viața. Ai mare grijă, pentru că ai tendința de a te izola de restul lumii. Cu sănătatea stai bine, ai grijă doar la rănile minore.

Balanță

Te vei bucura de mai mult timp liber și, dacă nu ai avut concediu în vara aceasta, te vei relaxa în lunile de toamnă. La finele anului, vei avea capacitatea de a privi mai clar problemele și de a le soluționa pe îndelete.

Scorpion

Gata cu agitația de la serviciu, toamna aduce calm și pozitivism. Nu îți mai reverși furia pe cei din jur și toți vor rămâne surprinși de faptul că te-ai schimbat atât de mult. Dacă nu ai un partener, este posibil ca iarna să îți scoată pe cineva în cale.

Săgetător

Vei avea parte de ieșiri în oraș, seri peterecute cu prietenii și relaxare. Chiar dacă marea majoritatea a oamenilor își încep toamna în alertă, tu decizi să o începi folosindu-te de latura emotivă. Ai mare grijă să nu ratezi totuși oportunitățile interesante pe care viața ți le aduce.

Capricorn

Se pare că, în cazul tău, toamna vine cu probleme iar acest lucru se datorează lui Venus, care intră în Scorpion. Este posibil să fi atras de fructul interzis, deși te străduiești să nu arăți asta nimănui. Regăsește-te în jurul oamenilor care îți vor cu adevărat bine, tu știi care sunt aceștia…

Vărsător

Toamna nu îți aduce schimbări prea mari în carieră, însă cu siguranță poți profita la maxim de orice oportunitate întâlnită pe parcurs. Gândește-te mai mult la sănătate și concentrează-te pe dezvoltarea personală.

Pești

Toamna te face mai emotiv, așa că vei încerca să îi faci pe toți fericiți. Tot din prima lună de toamnă, serviciul tău îți va aduce un suflu nou, dar nu uita cine te-a susținut să ajungi în acest punct. Dacă tu vrei să fie pace în viața ta, lasă în urmă trecutul și mergi mai departe. Cu sănătatea stai bine!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...