Acestea sunt zodiile care nu te iarta daca le gresesti

Dacă cele mai multe zodii ar face orice pentru a păstra o prietenie sau o relaţie de iubire, există trei semne zodiacale care nu au nici cea mai mică ezitare când vine vorba de a rupe pentru totdeauna legătură cu o persoană cu care a fost cândva apropiată

Iată care sunt acestea:

Taur:

Taurii îşi acorda timp să se gândească şi să analizeze mai bine situaţia, înainte de a lua o hotărâre permanentă.

Dar odată ce s-au decis, nu îi mai opreşte nimic din a duce la bun sfârşit planul de despărţire. Te vor şterge de asemenea şi de pe toate reţelele de socializare ca să fie siguri că nu vor mai avea nicio legătură cu tine.

 

Berbec:

Berbecii nu se ţin în lături de la nimic, indiferent de circumstanţe. Dacă le-ai greşit vreodată, te poţi considera inexistent în viaţa lor.

Ei nu au nevoie să reflecteze prea mult pe tema aceasta, pentru că sunt convinşi că din momentul în care ai încercat să le faci vreun rău lor sau unei persoane dragi lor, nu mai ai ce cauta lângă ei.

Scorpion:

Când vine vorba de prietenii, Scorpionii nu stau extraordinar la acest capitol, în general. Ei prefera grupurile restrânse de prieteni în care ştiu că se pot încrede. Dacă un Scorpion taie legătura cu tine, atunci înseamnă în mod clar că i-ai greşit cu ceva.

Trei zodii urmărite de ghinion în perioada următoare. Pentru aceşti nativi o să fie luni grele

A doua jumătate a anului 2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri acestor zodii. Au loc schimbări în viața lor, și nu în bine.

Iată care sunt GHINIONIŞTII horoscopului în perioada următoare:

TAUR:

Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu.

Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea aceasta nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea.

SCORPION:

Chiar dacă pare greu de crezut, în a doua jumătate din 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima.

În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă.

CAPRICORN:

Ești pus în fața unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet.

Ești dezorientat și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii. E un an greu, un an trist, care va lăsa în urmă urme adânci.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...