Acestea sunt zodiile care incep o noua viata. Cand apar primele schimbari

Cand stii ca este momentul sa incepi o viata noua.

Exista situatii in viata multora dintre noi in care avem impresia ca ne invartim intr-un cerc al nefericirii. Nimic nu pare sa se schimbe, soarele nu vrea sa rasara si pe cerul nostru, nu vedem nicio iesire. Si totusi, de atatea ori ne dovedim noua insene ca suntem puternice si reusim sa le depasim.

Una dintre aceste situatii care ne pot marca definitiv este convietuirea cu o persoana alaturi de care nu ne mai simtim implinite. Cum stim ca a venit momentul sa spunem gata’? Ce ne facem daca nu ne simtim inca pregatite sa zicem gata’?

Unele zodii au parte de noroc si vor incepe o viata noua, in aceasta saptamana.

HOROSCOP. Gemeni – Ai trecut printr-o perioada grea, iar acum incepi sa te refaci. Pregateste-te pentru o energie creativa si o noua calatorie in care vei realiza cat de puternic/a esti.

HOROSCOP. Balanta – Iesi din zona de confort si te indrepti intr-un loc in care vei afla cat de curajos esti. Fa doar lucrurile care iti fac placere si care iti aduc bucurie. Da frau liber ideilor tale creative.

HOROSCOP. Varsator – Inveti sa intelegi ce persoana extraordinara esti. Ai crescut mult si incep sa ti se intample doar lucruri bune, pe care le meriti cu adevarat.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...