Acestea sunt cele mai fidele zodii. Faci casa buna cu ele

Dupa ce ti-ai facut un partener stabil, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel.

Iata un top al celor mai fidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen.com.

Taur

Taurii iubesc confortul si sunt foarte senzuali. Ei cauta stabilitatea si sunt foarte dependenti si loiali partenerului. Taurii isi fac planuri pe termen lung, gandesc mereu in avans si sunt gata oricand sa rezolve problemele care pot aparea in relatie.

Rac

Racul se concentreaza pe securitatea pe care o ofera o relatie. Ei sunt casnici, iubesc familia si sunt profund legati de ea. Racii sunt foarte dragastosi si au mare grija de persoanele pe care le iubesc.

Fecioarele

Chiar dacă sunt mai tot timpul cu capul în nori, fecioarele sunt cu picioarele pe pământ și se numără printre cele mai fidele zodii. Atunci când intră într-o relație o fac tocmai pentru că își adoră partenerii, așa că nu ar fi niciodată în stare să îi trădeze.

Publicitate
Săgetătorii

Sunt calzi și emotivi și își iubesc partenerii sincer, așa că nu i-ar trăda niciodată. În plus, farmecul lor este atât de mare, încât nici partenerii lor nu îi trădează.

Capricornii

Sunt foarte încăpățânați și, de multe ori, tocmai din această cauză, stau în relații în care nu se simt bine tocmai pentru că nu îndrăznesc să pună capăt relației ori să își trădeze partenerul. Fidelitatea este, pentru ei, ceva sfânt.

Peștii

Chiar dacă pot fi persoane complicate, peștii sunt sinceri și spun adevărul direct în față. Ei nu trădează din principiu, preferând să analizeze riscurile și apoi să ia o decizie înțeleaptă – dacă vor continua sau nu relația.

Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii în 2018

Horoscopul 2018 este realizat de Mariana Cojocaru. Iata care sunt cele mai norocoase zodii anul acesta.
Berbecii au o perioadă foarte interesantă. Vor atrage câştiguri şi vor investi în sănătate.

Berbec: Va avea un an foarte bun, pentru că Uranus va intra în cea dea doua casă: sector astro-financiar. Veniturile berbecilor vor fi susținute, mai ales pentru cei care știu ce îsi doresc.

Taur: Va trebui să se apropie de persoanele dragi, cu persoanele cu care intră în contact. Trebuie să fie foarte blânzi.

Gemeni: Au un an foarte bun în relația ce ține de străinătate, de comunicare, de atmosfera de la locul de muncă. Este un an bun la muncă. Are o dorință de călători și de a studia. Au câștiguri pe mai multe planuri, chiar și pentru a aduce pe lume copii.

Rac: Luna nouă vine în constelația lor. Este patronul zodiei Racului, deci vor avea un plan bun de bătaie pentru 2018. Relațiile de familie vor fi excepționale.

Leu: Nodul lunar nord este în constelația leului. Cifra 2 apropie foarte bine, deci un plus la capitol relații. E un an în care trebuie să fiți ambițioși și luptători.

Fecioară: Fecioarele sunt foarte bine susținute în zona comunicării. Vestea bună este că Mercurul are mers direct, lucru bun pentru Fecioară.

Balanța: Balanțele sunt foarte bine aspectate și ma refer la zodiacul chinezesc al câinelui de pământ, al cărui echivalent este balanța. Mers bun în sănătate și justiție. Relațiile pe care le va stabili în 2018 vor fi foarte bune.

Scorpion: Scorpionii vor fi marii favorizați ai anului 2018. Timp de 12 ani, ceea ce încep acum, poate să funcționeze perfect. Sunt în zodia norocului.

Săgetător: Sunt atenționați că au Jupiter pe a XII-a casă. E casa dușmanilor vizibili și invizibili. Saturn și luna neagră vor fi în sector astro-financiar. Nu este neapărat un an favorabil. Se vor separa de relațiile din trecut.

Capricorn: Se vor izola intru iluminare. Echivalentul lui Saturn ține de Heremit. El este pustnicul care se retrage pentru a lua decizii foarte bune.

Vărsător: Au o relație interesantă câtă vreme și-au curățat karma și se apropie din ce în ce mai mult de o relație. Pot avea un an excepțional în zona carierei.

Pești: Au în constelația lor pe Neptun, patronul lor. Vor fi mult mai apropiați de credință. Își vor schimba locul de muncă spre unul mai bun.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...