Acestea sunt cele 5 ZODII care INSALA cel mai mult!

Din pacate toate semnele zodiacale au tendinta de a-si insela partenerul. Tentatiile aparute peste tot pot conduce pe oricine pe cai gresite. Cu toate acestea, datorita personalitatii lor,  unele semne zodiacale, desi implicate intr-o relatie serioasa, sunt mult mai inclinate sa caute dragoste in afara cuplului.

Daca ai o relatie cu un nativ gemeni, poti spune ca pericolul e dublu. Dubla personalitate ii face pe nativii acestei zodii sa jongleze cu mai multi parteneri in acelasi timp.Daca vrei sa te asiguri ca partenerul tau nu te va insela, ai grija sa ii stimulezi mereu curiozitatea si admiratia.

Pestii sunt si ei unii dintre nativii cel mai putin fideli. Ei isi urmeaza emotiile precum un GPS, aflandu-se de multe ori atat de adanciti in ceea ce simt incat se desprind de realitate si se indreapta catre oricine le-ar putea aduce un pic de romantism. Asigura-te ca flacara pasiunii arde mereu in relatia voastra si astfel te asiguri ca partenerul tau Pesti nu te va insela.

Scorpionul reprezinta si el unul dintre semnele zodiacale caruia ii place sa joace pe mai multe fronturi. Daca partenerul tau scorpion isi pierde o mica parte din respectul catre tine, e aproape sigur ca el va fi tentat sa caute dragostea in alta parte. Arata-i loialitate si intelegere iar el te va rasplati cu fidelitate totala.

Nativii zodiei balantei sunt, in general, foarte fideli. Ei se simt cel mai bine atunci cand se afla intr-o relatie. Daca insa aceasta relatie incepe sa scartaie catusi de putin, nativul din balanta isi va cauta refugiul in bratele altei persoane. Fiind persoane caracterizate prin corectitudine, este posibil ca aventura lor sa nu concluda in relatii sexuale, asta facandu-i sa creada ca ei, defapt, nu au gresit cu nimic.

Vrei sa te asiguri de fidelitatea partenerului tau balanta, include-l in grupul tau de prieteni, cunoaste-i pe ai lui, cu cat mai multi oameni stiu de relatia voastra, cu atat mai greu ii va fi balantei sa faca o miscare ce ar putea duce la despartirea voastra.

Leul este regina dramei a zodiacului, romantism si egoism in acelasi timp. Ei traiesc pentru tot ce e grandios si sunt cunoscuti pentru apetitul sexual ridicat. Pentru unii nativi, a conduce lumea inseamna a fi deasupra legilor de accea li se poate parea firesc sa isi puna in practica fanteziile sexuale si cu o terta persoana. Ce poti face? Delimiteaza-ti zona de actiune, arata-i ca si tu esti puternic si capabil. Nimic nu e mai incitatant pentru nativul leu decat un partener care se ridica la nivelul lui.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...