Aceste zodii se vor UMPLE DE BANI anul viitor

Dacă unele zodii vor termina anul pe minus, câteva zodii au mari șanse ca în anul 2019 să dea lovitura pe plan financiar. Iată care sunt zodiile care se îmbogățesc în 2019. În 2019, ele vor străluci din punct de vedere financiar.

Pentru nativii zodiei Taur, lucrurile stau extrem de bine. După mai mulți ani în care au fost nevoiți să trăiască având unele lipsuri financiare, aceștia reușesc ca în 2019 să se redreseze.

Poate fi vorba despre o moștenire de familie sau, de cele mai multe ori, de schimbarea locului de muncă.

Taurii fac cea mai bună alegere din viața lor în anul 2019, iar acest lucru se va răsfrânge și pe plan financiar, deoarece vor reuși să își cumpere lucrurile pe care și le-au dorit mult timp.

Vor găsi rețeta succesului și vor putea să le ofere și celor dragi ceea ce își doresc foarte mult. Iar acest lucru le va aduce multă bucurie nativilor Taur.

Trebuie să se bazeze din plin pe instinct și pe cunoștințele lor, iar lucrurile vor sta exact așa cum ei își doresc.

A doua zodie care are toate șansele să se îmbogățească anul următor este zodia Leu. Chiar dacă banii nu vor pica din cer, sunt șanse extrem de mari pentru Lei să își schimbe viața și să o ia de la capăt din punct de vedere financiar.

Descurcăreți din fire, nativilor Leu nu le va fi greu să vadă potențialul în orice afacere sau discuție, iar acest lucru îi va ajuta să câștige sume importante.

Nativii zodiei Leu își vor putea întreține stilul de viață extravagant
Cu puțină răbdare și cu stăruință, nativii Leu au ocazia ca în anul 2019 să își schimbe pentru totdeauna viața, cel puțin din punct de vedere financiar.

Oricum, ei nu își imaginează viața fără un stil de viață extravagant, iar banii vor pica la fix pentru ei. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să se gândească de două ori pe ce dau banii.

Vin DRACONIDELE! Cum afecteaza fenomenul fiecare zodie

Din noaptea de luni, vom putea vedea pe cer ploaia de meteori Draconidele, stele care provin din constelatia Draco. Acesti meteori sunt cunoscuti in legendele populare si ca stelele Diavolului si, chiar daca nu sunt niste stele propriu zise.

Stelele lui Draco aduc ratiune, dar si tentatii pentru cei slabi
Se spune ca atunci cand vezi Draconidele pe cer trebuie sa iti faci cruce ori sa spui o rugaciune.

Stralucirea lor te poate vraji si poate duce la nebunie, spun batranii din popor.

Ploaia de meteori se va putea vedea si din Romania, daca vremea va fi frumoasa. Pe cer va ploua cu pana la 50.000 de meteori pe ora, anunta astronomii. Iata cum sunt afectate zodiile.

Berbecul, Taurul si Balanta vor trebui sa fie ceva mai chibzuite decat de obicei.

Vor fi tentate sa o ia pe calea exceselor, sa arunce cu banii in stanga si in dreapta, iar a doua zi se pot trezi descumpaniti, saraciti, atat spiritual cat si material. Stelele Diavolului aduc tot felul de tentatii nefiresti.

Fecioara, Racul si Capricornul trebuie sa isi puna lacat la inima. Sufletul lor va fi foarte fragil mai ales pe 8 octombrie.

Chiar daca Soarele intrat in Balanta aduce putina alinare pentru semnele de apa si de pamant, Draconidele pot strica totul.

Cele trei semne trebuie sa faca toate eforturile sa aiba mintea relaxata, sa se gandeasca la ceea ce vor de la viata cu adevarat si sa nu se arunce in fata la nimic.

Geamanul si Leul vor fi ceva mai optimisti decat de obicei, desi in cazul Leului poate aparea o infidelitate ori o poate descoperi abia acum, dupa un timp indelungat.

Cat despre Peste, Varsator, Scorpion si Sagetator, lucrurile iau o turnura neasteptata. Draconidele scot la iveala latura lor creativa, iar meteorii incurajeaza orice proces cognitiv asezat, orice proiect care necesita ratiune si nu emotie.

Pentru Peste va fi ceva mai greu, pentru ca in cazul sau emotiile vor prima intotdeauna, insa in cazul Varsatorului si al Sagetatorului apare o sansa milenara de afirmare sociala.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...