Acest horoscop îți poate schimba viața! Citește-l cu atenție!

Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie: Va invitam ca in fiecare zi sa va infrumusetati viata cu ganduri pozitive.

Gandurile noastre sunt si cele care dau forma vietii noastre. De aceea, tot ce gandim reprezinta un proces vital, din pacate neconstientizat. Tine doar de noi insine modul cum alegem sa primim tot ce ni se intampla si in acelasi timp tot noi putem sa facem in asa fel incat sa atragem in viata intamplari pozitive si oameni minunati.

Pentru a ne ajuta in procesul transformarii noastre din persoane pesimiste si fricoase, in persoane pozitive si luminoase, autori si speakeri motivationali precum Louise L. Hay, despre care v-am mai vorbit, au creat modele de afirmatii pozitive pe care le dedica tuturor celor care vor sa traiasca o viata frumoasa.

Fiecare gand care iti trece prin minte este o afirmatie. Toate conversatiile noastre interioare sunt fragmente de afiramtii. Gandim incontinuu chiar si in mod subconstient, iar toate aceste ganduri compun existenta noastra si experientele de zi cu zi. Horoscopul care iti schimba viata: Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie

Avem impresia ca unele ganduri ne vin natural, dar sunt de fapt patternuri inmagazinate in mintea noastra inca din copilarie. Unele dintre acestea ne fac bine, dar sunt si multe care ne fac rau si ne saboteaza, nu ne lasa sa ne indeplinim dorintele si aspiratiile. Subconstientul nostru opereaza cu patternuri de comportament carora am invatat sa le dam un raspuns automat inca din copilarie si astfel reactionam la multele intamplari din viata noastra. Fiecare afirmatie pe care o gandim sau o spunem este o reflectie foarte adanca a ceea ce credem in interiorul nostru.

Dar fiecare dintre noi putem de fapt sa ne cream un un univers cu mult mai frumos. Bazat pe afirmatiile pozitive ale lui Louise L Hay, am facut o selectie de afirmatii potrivite fiecarei zodii in parte, din care fiecare poate sa se inspire si sa extraga ceea ce i se potriveste cel mai tare in acest moment. Aceste afirmatii pozitive cu care speram sa rezonati, sunt doar inceputul unei schimbari benefice in viata voastra

Va invitam ca in fiecare zi sa va infrumusetati viata cu ganduri pozitive!

Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii si nativele din zodia berbec au ca si trasatura comuna spiritul energic . Sunt curajosi, cinstiti si prefera actiunea. Le-am pregatit acest set de afirmatii pozitive care sa ii ajute in fiecare zi:

Afirmatii pozitive special alese pentru zodia berbec

Horoscop afirmatii pozitiveDevin din ce in ce mai bun/a pe zi ce trece.

Am puterea de a-mi realiza toate aspiratiile.

Ma iubesc pe mine insumi/insami, prin urmare am un job care imi face foarte mare placere, unde pot sa ma folosesc de toate talentele mele, de tot ceea ce stiu si pot sa fac. Lucrez cu oameni pe care ii iubesc si care ma iubesc. Castig un salariu bun.

Sunt o persoana blanda, iubitoare si grijulie fata de ceilalti.

Sunt calm/a.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt fiinte loiale care iubesc stabilitatea si confortul. Venus, planeta lor guvernatoare le daruieste sensibilitate si creativitate. Au simt dezvoltat pentru frumos si sunt persoane sociabile.

Afirmatii pozitive pentru zodia Taur:

Am incredere in Dumnezeu si in viitorul meu.

Sunt un prieten adevarat.

Sun o persoana flexibila. Fiecare moment imi ofera o experienta frumoasa si noi oportunitati de a deveni mai mult decat ceea ce sunt.

 

Merit sanatate, energie pozitiva si calm.
Lumea este plina de frumuseti si bogatii. Totul este bine in lumea mea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)Horoscop – Afirmatii pozitive

Pe Gemeni ii stim ca persoane cu excelente capacitati de comunicare si foarte sociabile, ceea ce le face cinste. Isi pot dezvolta relatiile cu ceilalti si prin intermediul afirmatiilor pozitive.

Afirmatii pozitive dedicate celor din Zodia Gemeni:

Merit sa iubesc si sa fiu iubit/a.

Imi impartasesc sentimentele cu ceilalti, iar ei ma accepta.

Sunt o persoana minunata.

Imi place sa fiu o persoana pozitiva cu sentimente pozitive fata de mine si ceilalti.

Umplu incaperile cu vibratia iubirii mele, astfel incat toti care patrund aici, chiar si eu, vom simti aceasta iubire si vom fi protejati de ea.

Rac (2 iunie – 22 iulie)

Principalele calitati ale zodiei Rac sunt sensibilitatea, nevoia de a ocroti, tenacitatea. Sunt recunoscuti ca familisti convinsi.

Celor din Zodia Rac le dedicam aceste afirmatii pozitive:

Atrag doar oamni iubitori in lumea mea pentru ca ei sunt o oglinda a ceea ce sunt.

Am puterea de a-mi face viata frumoasa.

Descopar ce fiinta minunata sunt si aleg sa ma iubesc, sa ma bucur de mine insumi/insami.

Consider ca fiecare intamplare din viata mea este o lectie pe care trebuie sa o invat.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pe nativii din Zodia Leu ii recunoastem ca persoane foarte active, solare. Sunt plini de vointa si vitali. Sunt apreciati pentru generozitate si entuziasm, dar da.. uneori sunt persoane foarte orgolioase.

Afirmatii pozitive pentru nativii din Zodia Leu:

Iert orice persoana care mi-a subminat stima de sine.

Imi iubesc si imi accept fiecare gand si sentiment.

Ajung la toata lumea cu dragoste din inima si stiu ca in return, aceasta va fi inzecita.

Ma eliberez de frici si indoieli si creez pace in inima si in suflet. Aleg acum sa ma eliberez de toate fricile si indoielile distructive Sunt iubit/a si sunt in siguranta.

Puterea este mereu in momentul prezent.

Fecioara (3 august – 21 septembrie) Horoscop afirmatii pozitive

Zodia Fecioara este o zodie feminina , iar persoanele care apartin acestei zodii sunt persoane inteligente, foarte practice si sensibile.

Afirmatii pozitive pentru zodia Fecioara:

Sunt in pace cu mine insami si cu oamenii din jurul meu. Stiu ca sunt in siguranta si ca sunt iubita.

Inima mea este deschisa si permit iubirii mele sa pluteasca libera.

Trec peste orice punte cu detasare si usurinta.

Viata mea devine mai buna pe zi ce trece.

Imi iubesc si imi respect trupul.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...