Acest an este magic pentru trei zodii! Previziuni astrale detaliate

Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toți vor avea lecții importante de învățat.

BERBEC

2019 va fi un an mai bun decât cel care a trecut. Dacă îți vei stabili ritmul și îți vei delimita clar teritoriul și obligațiile, vei reuși, încă din primele trei luni ale anului, să-ți redobândești echilibrul pierdut de ceva timp.

Vei dovedi calități de lider incontestabile. Odată ce te vei simți în siguranță pe plan profesional, îți vei îndrepta atenția către familie și casă.

Vei cheltui mult pentru ceva reparații și modernizări ale locuinței, pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp și dispoziție. Dacă în prima parte a anului cariera va fi pe primul loc, în partea a doua, mai ales din septembrie, viața de cuplu și de familie va înflori, în contextul unei călătorii foarte interesante.

TAUR

Începe un an al realizării principalelor obiective. Este adevărat că realizările palpabile ar putea să întârzie chiar până în decembrie, dar câtă vreme te concentrezi pe fiecare pas și îl evaluezi pozitiv, satisfacția va fi continuă.

Succesul va fi facilitat de sprijinul unui grup puternic – fie că e vorba despre un grup profesional, fie că este familia, cu relațiile ei influente.

În prima parte a anului, mai ales în mai, va trebui să te abții de la cheltuielile mai extravagante. Abia din iunie situația ta financiară se va relaxa, devenind din ce în ce mai bună către sfârșitul anului. După o lungă perioadă de pregătiri și acumulări, ultimele patru luni ale anului vor aduce rezultatele așteptate.

GEMENI

Două lucruri te vor preocupa cu prioritate în 2019: relațiile și banii. Nu în sensul că ai putea avea probleme deosebite, ci în sensul că vei cultiva și vei studia mai mult aceste două aspecte ale vieții.

În privința banilor, va exista o perioadă de recul, undeva, în a doua jumătate a lunii mai. Relațiile, însă, se vor diversifica și vor fi din ce în ce mai interesante.

Activitatea profesională și viața personală se vor subsuma acestor două mari priorități. Perioada cu cele mai mari oportunități va fi cea cuprinsă între 4 aprilie și 7 august, când Venus se va afla în zodia ta. Atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, atunci vei putea face cele mai bune opțiuni.

RAC

Prezența lui Saturn în zodia ta pe toată durata anului, fac din 2019 un an al exigenței ridicate și al avansului încet dar solid.

Chiar dacă ți-ai propus mari schimbări și inițiative cu aplicare imediată, te vei opri ca să analizezi și ca să obții cele mai bune condiții de realizare.

Vei dedica mult timp îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților profesionale, în scopul valorificării nivelului ridicat de creativitate.

O decizie luată între 15 ianuarie și 2 februarie va influența mersul lucrurilor pentru tot restul anului. Limitările tale personale vor fi cele obișnuite: neîncrederea în sine și nemulțumirea față de propriile realizări. Lasă-te influențată de cineva mai optimist!

LEU

Cum în 2019 nu vor intra în zodia ta planete cu rol major, probabil că nu vei simți niciun fel de urgențe, presiuni și priorități.

Ar putea fi un an de relaxare și acumulare de capital intelectual și spiritual. Dar ar putea fi și un an de timp risipit. Ești pe muchie între aceste două tendințe.

Perioada cu cele mai multe realizări și cel mai consistent progres va fi din iunie până în octombrie, cu un vârf în august.

Pe de altă parte, a doua jumătate a lui aprilie va fi confuză și nespornică. Evită deciziile importante în această perioadă. Anul va aduce mai multă stabilitate decât te aștepți, atât pe plan profesional cât și în viața de familie și în realțiile personale.

FECIOARĂ

Procesul de schimbare care a început în septembrie va continua pe tot parcursul anului 2019. Până acum ai tăcut și ai înghițit, ai muncit și pentru tine, și pentru alții, te-ai făcut că nu observi răutățile și nedreptatea.

De acum vor începe să apară și pentru tine rezultatele. Jupiter rămâne în zodia ta până spre sfârșitul lunii septembrie, ceea ce îți asigură mersul înainte.

La începutul lunii aprilie va apărea o nouă sursă de venituri. În august, înainte de a semna un contract de orice natură, va trebui să-l citești cu atenție. În privința relațiilor, încep să te intereseze persoanele diferite de tine. Vei renunța la comoditate și siguranță, iar viața va fi mult mai interesantă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...