Aceasta zodie iubeste cel mai mult. Nu vei gasi nicaieri o dragoste mai mare

Persoanele nascute in aceasta zodie nu suporta oamenii negativisti, iar mediul in care traiesc trebuie sa fie incarcat cu energie pozitiva. Daca se afla intr-un conflixt, aceasta zodie va incerca intotdeauna sa calmeze situatia.

Este vorba despre FECIOARA. Aceasta este cea mai placuta zodie. Are nevoie de echilibru, ordine si egalitate. Incearca mereu sa inteleaga problemele celor din jur si sa ofere rezolvari. Asculta si ofera suportul emotional de care este nevoie.

Fecioarele iubesc cu toata inima. Daca ai norocul sa fii iubit de o femeie nascuta in zodia Fecioara, trebuie sa stii ca inima ta este in siguranta. Dragostea unei Fecioare este cea mai pura. Fecioara este incredibil de loiala si iti va pune tie nevoile inainte de orice.

Fecioarele nu cred in dragoste la prima vedere. Au grija sa nu se arunce in relatii sexuale pasagere pentru ca adora relatiile de lunga durata.

Cu toate acestea, Fecioara este foarte sensibila atunci cand vine vorba despre persoanele din jur. Chiar si atunci cand se cearta cu cineva, carisma si bunatatea vor rezolva conflictul. Fecioara are nervi de otel si este aproape imposibil de enervat.

Ce ar trebui să facă zodiile într-o firmă

acă vrei să porneşti o afacere şi te gândeşti care e postul potrivit pentru fiecare zodie, iată varianta ideală!

Fiecare zodie are plusurile şi minusurile ei, care pot fi valorificate la job.

Berbec: Răzbeşte oriunde, bun agent de vânzări, e genul care dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră. Poţi să-l păstrezi şi ca bodyguard personal sau recuperator, în caz că ai clienţi datronici.

Taur: Taurul e echivalentul prosperităţii pe plan material. Ia-ţi un Taur să se ocupe de finanţele firmei, contabilitate, buget. Mânuieşte banii cu îndemânare şi poate să-i înmulţească din piatră seacă.

Gemeni: Orice ţine de comunicare, PR, marketing. Se spune că Gemenii ar fi în stare să vândă şi gheaţă eschimoşilor. Dă-i orice post pentru care ai nevoie de cineva bun de gură.

Rac: Pune-l responsabil cu arhiva documentelor, istoricul firmei, evidenţa clienţilor… n-o să uite pe niciunul. Se descurcă şi la finanţe, alături de Taur. Ţine-l mai degrabă în linia a doua, confuntat direct cu exteriorul tinde să se inhibe.

Leu: Fără discuţie, Leul e Director General. Reuşeşte fără nici un efort să-i mobilizeze şi să-i motiveze pe ceilalţi, chiar dacă el personal nu se omoară cu treaba. Trebuie să-l pui neaparat şef peste ceva sau cineva. Altfel se face lider de sindicat şi-o să ai de furcă.

Fecioară: Este angajatul ideal: harnic, fidel, nu strâmbă din nas la munca de rutină, e calculat şi nu greşeşte niciodată. Trebuie să rezişti totuşi tentaţiei de a-l pune şef. O să-i înebunească pe ceilalţi cu criticile!

Balanţă: Este secretara perfectă. Organizează evenimente, decorează cu talent şi e o prezenţă agreabilă. Potrivită pentru orice presupune simţ artistic sau relaţii bune interumane. Ideală la resurse umane sau pentru negocieri dificile.

Scorpion: Dacă Leul e şeful de la lumina zilei, Scorpionul este eminenţa cenuşie care trage sforile din umbră. Ideal pentru mistery shopping, dacă vrei să spionezi concurenţa sau chiar proprii angajaţi.

Săgetător: Dacă vrei să te extinzi în afară, n-o poţi face fără un Săgetător. E singurlul pe care nu-l deranjeaza călătoriile lungi în străinătate şi mai are şi mână norocoasă.

Capricorn: Angajează-l cu încredere pe orice poziţie. El va ajunge în top management oricum. Pare taciturn, dar îşi face treaba mai bine ca restul zodiilor la un loc.

Vărsător: Poate face orice, dar cel mai bun e la Departamentul de Dezvoltare. Dacă ai nevoie de cineva care să-ţi aducă idei pentru dezvoltarea pe termen lung, el e persoana potrivită. Sau dă-i pe mână departamentul de IT.

Peşti: Din zodia asta mai bine îţi iei un amant în compania căruia să te relaxezi DUPĂ orele de muncă. Dacă ţii totuşi să-l angajezi, nu-i da task-uri care presupun prezenţa lui la oră fixă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...