8. 08. 2018 – 3 de 8 pentru ziua de AZI. Numerologic vorbind, pot avea loc răsturnări de situație

BALANŢĂ. Toate lucrurile bune vin spre tine foarte uşor. Te vei bucura de acest an. Iţi puni în evidenţă perseverenţa şi stilul de muncă. Şefii vor fi cu ochii pe tine şi te vor aprecia. Există şi posibilitatea unei avansări, dar mare atenţie, vei avea responsabilităţi în plus. E recomandat în 2018 să ceri o mărire de salariu. Vei fi mult mai mulţumit financiar în semestrul doi. Trăieşte echilibrat şi mănâncă sănătos, anul îţi dă un tonus bun. Nu cumpăra lucruri inutile şi renunţă la excesele finaciare.

SCORPION. Un an benefic. Posiilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. Viata sentimentala e plina de esenta, ai grija doar la exprimarea prea directa. In familie vei fi mai implicat,. Sanatatea e mai buna la inceputul anului decat la final. Nu ascunde adevarul atunci cand te deranjeaza ceva. Spune deschis dar cu calm

SĂGETĂTOR. Un an ușor dacă îți folosești inteligența. Vei fi pregătit spiritual să faci schimbări în gândire. O să îți pui inteligența în slujba muncii. Există o creștere de salariu, dar nu trebuie să faci excese financiare. Nu împărtăși ideile de afaceri cu persoane străine pentru că ele le vor fura. În dragoste trebuie să ai controlul, dar lasă-ți și partenerii să se implice. Ai nebuloase cu dragostea.

CAPRICORN. E loc de bucurii. E recomandat să te bucuri și să scapi de nervi mai ales la serviciu. Poți scoate din sărite colegi sau șefi, dar faci totul meticulous. Nu riposta, stai calm. Multe persoane vor încerca să te scoată țap ispășitor. E momentul propice ca tu să beneficiezi de o mărire financiară, dar mai ales la începutul anului. Poți primi bonusuri și la final. Banii revin în discuție mai ales în relația cu partenerul. Sfatul e să discutați deschis problemele fără mânie. Discutați despre probleme intime și sexualitate fără tabu. Trebuie să îți întărești relația.

VĂRSĂTOR. Vei simți că poți realiza orice. Cariera e explozivă, ajungi lider și apar beneficii. Nu te culca totuși pe o ureche pentru că trebuie să muncești. În 2018 vei avea nenumărate oportunități, nu trebuie să le ratezi. Privește atent trecutul pentru a înțelege prezentul. În dragoste persistă independența, esti mai distant dar ai momente când sexualitatea e depordantă si apare romantismul. Cauți o relație mai veche în care te-ai simțit bine, dar e loc și de una noua. E un an benefic pentru a face un copil. Încearcă să economisesti. Sănătatea e bună, dar atenție la sistemul digestiv începând din iulie.

PEȘTI. Un an fantastic. Mult timp în plus pentru a scăpa de încăpățânarea ta. Te vei relaxa din plin. Dacă nu ai loc de muncă anul viitor îți poți găsi unul. Riscul unei trădări din partea unui coleg e uriaș, atenșie. Nu de aventura să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Poți răni cu ușurință persoanele dragi. Moral bun, profită de el, vei avea parte de sănătate. Te va ajuta o dieta mai sănătoasă sau o vacanță plăcută.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...