8. 08. 2018 – 3 de 8 pentru ziua de AZI. Numerologic vorbind, pot avea loc răsturnări de situație

Trei de 8 se aliniază mâine, într-o zi de miercuri (ziua planetei Mercur). Află care sunt caracteristicile acestei zile din punct de vedere numerologic. Specialiștii susțin că pot avea loc tot felul de evenimente nefavorabile.

Cifra 8 într-o zi de miercuri, 3 (a treia zi din săptămână) ne poate aduce evenimente neplăcute din punct de vedere numerologic. De altfel, numerologii au avut dreptate când au prezis că în vara anului 2018 se vor produce tot felul de fenomene cu care nu ne-am mai întâlnit.

Cifrele cu cele mai multe conotații negative din punct de vedere numerologic sunt 4, 6 și 8. 6, deși e cifra iubirii, atunci când e triplată ne poate pune în fața unor primejdii de nedescris.

Ce spune numerologul Mihai Voropchievici despre persoanele care au cifra destinului 8
„S-au nascut pentru bani, glorie, pozitie sociala. Au dorinta de a face ceva, de a ajunge intr-o postura in care pot controla niste lucruri. Sunt de o sensibilitate extraodinara. Cel cu cifra 8 poate fi tot ce isi doreste.

Este zona unde sunt bani, unde se discuta de valori. Ei stiu sa le administreze. Sunt temerarii care se duc acolo unde este mai greu, mai dur. Se refugiaza mult in sfera muncii si isi neglijeaza parteneriatul”, a declarat Voropchievici la Antena 3.

Data de 27 iunie va fi una importantă așadar din acest punct de vedere. Dincolo de fenomenele naturale extreme, este o zi în care pot avea loc tot felul de schimbări în statutul social al anumitor persoane.

E o zi favorabilă negocierilor. Este indicat pentru oamenii care au de recuperat anumite sume financiare să rămână rațional și să expună motive temeinice pentru care să primească acei bani, chiar dacă în multe cazuri e vorba de niște datorii mai vechi.

Noroc colosal pentru acesti nativi! Mihai Voropchievici spune care este cea mai fericita perioada din viata acestor femei

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru 2018, in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse”, de la Antena 3.

BERBEC. An de corectare a greselilor din trecut. Poti analiza relatia in care de afli, dar trebuie sa-ti asumi responsabilitati mai ales daca nu-ti place ceea ce faci din punct de vedere profesional. Mizeaza pe intuitie si evita tensiunile intre 27 iunie si 28 august când Marte e retrograd. Ai nevoie de stapânire de sine in ceea ce priveste rudele.

TAUR. Prioritare sunt relatia si casatoria. Pot sa apara iubiri mai vechi. Nu te grabi sa cedezi ispitei pentru ca esti terminat. E anul pasiunii, dar nu ceda la ceea ce a fost. Renunta la principiu. Jobul trece in plan secund, dar nu iti neglija sarcinile. Atentie la buget, vei avea tentatia sa cheltuiesti mai mult. Verifica-ti in permanenta finantele si monitorizeaza-ti sanatate. Stresul in anul viitor va fi mult mai mare. Petrece timp mai mult in natura. Vei avea prietenii aproape.

LEU. Îţi vei dori să ajungi mai popular. O poţi face, dar cu condiţia să nu deranjezi. La serviciu pot apărea schimbări bruşte şi radicale, dar ele sunt benefice. Acum sau niciodată e deviza ta. Vei gândi pozitiv, vei dori o dragoste liberă fără restrciţii. Atenţie, dacă sari calul te vei  trezi cu un copil chiar dacă nu te aştepţi. Rudele apropiate de vor ajuta. Apar brusc stări melancolice. Imunitatea e mai scăzută iar banii îi vei câştiga cu multă muncă.

FECIOARĂ. Eşti una din zodiile fericite. Nu vor fi probleme. Vei avea mult de lucru, dar în linişte. Pot apărea promisiuni pentru un alt job mai bun. Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard până nu analizezi bine. Pot apărea şanse de promovare la serviciu. Banii vor veni în tirmestrul trei dintr-o mărire de salariu. Nu cheltui inutil. Imunitatea trebuie mărită, vei avea o sensibilitate mare. Evita stresul şi bârfa, nu te amesteca în vieţile altor persoane.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...