3 zodii care vor suferi în luna august. Totul le merge pe dos

Astrologii aduc vești proaste pe plan sentimental pentru nativii acestor zodii. Astrele nu le sunt favorabile și vor suferi în luna august.

În luna august, ei sunt cei mai ghinioniști nativi atunci când vine vorba de dragoste. Se anunță o perioadă furtunoasă, cu obstacole greu de trecut, gelozii crunte și conflicte care pot ajunge până la divorț.

Pentru nativii din zodia Săgetător, luna august va fi o probă de foc, mai ales pe plan emoțional. Au nevoie de un psihic puternic pentru a face față tuturor obstacolelor.

Gelozia partenerului și modul în care sunt criticați le va da lumea peste cap, dar dacă își ascultă intuiția, vor ști cum să iasă din această situație. Vor primi totuși o recompensă pe partea financiară, o mărire de salariu sau poate fi vorba de o avansare în funcție.

Alți ghinioniști ai horoscopului din ultima lună de vară sunt nativii din zodia Capricornului. Trebuie să fie vigilenți pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, mai ales în relațiile cu oamenii din jur.

Ar putea reveni la o iubire din trecut sau ar putea lua o decizie importantă privind sentimentele ascunse pentru cineva.

Nici pentru nativii din zodia Berbec, august nu va fi o lună tocmai ușoară. Conflictele în cuplu pot izbucni la orice pas și vor fi nevoiți să ia o decizie dificilă, cum ar o despărțire sau divorț.

Partea bună este că au un caracter puternic și nu se vor lăsa copleșiți de acest aspect. Imediat ce spiritele se vor calma, își vor îndrepta atenția spre o altă posibilă relație de cuplu.

Planeta Marte si-a inceput mersul retrograd si va afecta toate zodiile

Planeta Marte si-a inceput mersul retrograd prin zodia Varsator, iar acest aspect vine cu influente mai putin benefice pentru toate zodiile, influente care vor fi resimtite aproximativ doua luni.

Retrogradarea unei planete ne indeamna sa ne intoarcem in trecut (mai exact in perioada sa de mers direct) si sa rezolvam ceea ce am evitat sau am lasat nefinalizat atunci. Retrogradarea lui Marte, la modul general, vine cu obstacole in demararea actiunilor si ne indeamna la pace si la mentinerea neutralitatii.

Faptul ca se petrece in zodia Varsator, cere purificare la orice nivel, vindecarea ranilor din trecut si renuntarea la victimizare si dramatizare. Cere mai multa incredere in fortele proprii, maturizare emotionala si asumarea responsabilitatilor propriilor noastre fapte.

Iata cum influenteaza Marte retrograd prin Varsator fiecare zodie in parte, in functie de sectorul astrologic pe care se formeaza!

Berbec

Cei nascuti in zodia Berbec vor resimti din plin influenta planetei Marte in retrogradare, avand in vedere ca Marte este guvernatorul lor.

Nativii Berbec sunt sfatuiti sa nu ia decizii importante in urmatoarele doua luni, sa nu se implice in proiecte noi, sa nu intre in conflicte cu prietenii si sa devina mai ingaduitori.

Taur

Retrogradarea planetei Marte in semnul Varsator ii va afecta pe cei nascuti in zodia Taur intocmai in sectorul profesional, unde aspectele astrale vor favoriza piedici in realizarea sarcinilor.

De asemenea, nativii Taur vor avea la dispozitie doua luni pentru a reevalua si reorganiza anumite aspecte care tin de locul de munca si de colaborarile extra.

Gemeni

Cei nascuti in zodia Gemeni vor fi afectati de Marte retrograd in sectorul calatoriilor, studiilor, dar si principiilor si valorilor de viata. Nativii Gemeni vor amana o deplasare sau aceasta se va produce cu multa greutate si li se cere o atentie deosebita la drum, pentru a evita accidentarile.

Cei care au de primit vesti legate de studii, admitere la o facultate peste hotare, trebuie sa se astepte la amanari.

Rac

Planeta Marte guverneaza casa carierei la Rac si retrogradarea in semnul Varsator va afecta segmentul financiar al nativilor. Cei nascuti in zodia Rac vor intampina blocaje si amanari legate de intrarea in posesia unei sume de bani, a unei mosteniri sau bun de valoare.

Cei care au de primit un credit se pot confrunta cu blocaje in obtinerea lui, iar situatia nu este roz nici in privinta banilor pe care nativii ii detin impreuna cu partenerul.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...