3 zodii care nu stiu sa tina o relatie

Chiar dacă iubirea este cel mai frumos sentiment, se pare că nu este pentru toată lumea. În vreme ce unii nativi din horoscop sunt făcuți doar pentru a avea aventuri, alții își doresc să aibă parte de o relație stabilă și fericită, dar felul lor de a fi nu le permite acest lucru.

Ți-am pregătit un top 3 zodii care nu știu să țină o relație. Vezi mai jos care sunt acești nativi și care este motivul pentru care nu stau mult într-o relație.

Balanță – Nativul din zodia Balanței este o persoană foarte pretențioasă. Este foarte greu să îl mulțumești, chiar dacă tu ai impresia că ai făcut totul pentru el. Mai mult, este genul de persoană care se atașează foarte greu de oameni, iar cei din jurul acestui nativ sunt mai degrabă unelte care să îi facă viața mai ușoară.

Este foarte dificil să formezi un cuplu de lungă durată cu Balanța, pentru că te va respinge atunci când o să simtă că nu mai are nevoie de tine în viața ei. Îți va spune în față că nu ai reprezentat nimic pentru ea și te va lăsa cu ochii în soare.

Gemeni – Nativul din zodia Gemeni își găsește foarge greu cuvintele, iar atunci când le găsește, nu știe cum să le folosească pentru a exprima exact ceea ce simte. De multe ori, Geamănul simte și crede ceva, dar din cuvintele lui se înțelege cu totul altceva. Acest lucru poate să fie deranjant pentru partener, care ajunge să se sature să ghicească sentimentele și gândurile nativului Gemeni.

Faptul că este o fire destul de introvertită îl face să pară greu de cunoscut și de înțeles și nu mulți reușesc să se apropie de el și să aibă răbdare. Gemenii au nevoie să învețe să comunice eficient, ca să aibă parte de o relație fericită și armonioasă!

Săgetător – Săgetătorului îi place confortul. Nu mai contează nimic altceva dacă are o casă, o mașină, mâncare și prieteni. Totuși, nu îi place nici să stea singur în casă. Reușește să își țină partenerii ceva timp în preajma lui, dar nu pentru o perioadă lungă.

Într-un final, toți își vor da seama că Săgetătorul nu se poate îndepărta de prietenii lui și nimic altceva nu contează pentru el.

Așadar, dacă ești pregătită să schimbi acești nativi, încearcă o relație cu ei. Pe de altă parte, dacă îți dorești o relație de la egal la egal alături de un bărbat care nu te va înșela niciodată, vezi aici pe cine trebuie să cauți!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...