3 trasaturi fermecatoare ale fiecarei zodii din parte

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” care sunt cele mai fermecătoare trei calități ale fiecărei zodii.

Berbec: nebunie, spontaneitate, sinceritate

Taur: rafinat, spirit practic, fidelitate

Gemeni: cretivitate, deschidere, curiozitate

Rac: stabilitate, sensibilitate, perseverență

Leu: magnetism, optimism, loialitate

Fecioară: logică, implicare, cochetărie

Balanță:sociabilă, empatie, spontaneitate

Scorpion: mister, senzualitate, gândire pătrunzătoare

Săgetător: aventură, veselie, volubilitate

Capricorn: determinare, sobru, umor

Vărsător: sinceritate, deschidere, minte brici

Pești: compasiune, simplitate, generozitate

Zodiile care au noroc in perioada urmatoare. Se anunta zile frumoase

Urmatorii trei ani sunt benefici pentru cariera, insa exista cativa nativi care vor beneficia de protectia astrelor .

TAUR

Taurii au parte numai de noroc in ceea ce priveste banii. In urmatorii ani, castigurile acestora se vor mari considerabil, iar banii le pica din cer.

Fie ajung sa aiba functi de conducere ce le asigura venituri foarte mari, fie castiga la loto sau chiar ambele. Indiferent cum stau lucrurile acesti nativi se vor imbogati garantat si vor duce o viata fara grijiri.

LEU

In urmatorii trei ani, Leii au parte de noroc in plan financiar. Trebuie sa dea insa dovada de rabdare si sarguinta insa conturile li se vor umple garantat.

Sunt persoane ambitioase si capabile sa-si atinga telurie, asadar castigurile nu se vor lasa prea mult asteptate. Nu este exclus ca acesti nativi sa primeasca o mosternire uriasa sau sa castige la jocurile de noroc.

CAPRICORNI

Capricornii sunt persoane sarguincioase, care pun mare accent pe cariera si bani. In urmatorii ani vor munci mai mult decat oricand, iar acest lucru le va aduce castiguri insemnate, la care nici nu se asteapta. Si totul prin munca cinstita.

Nativii pot face bani frumosi din tranzactii imobiliare sau din vanzari. Cert este ca in urmatorii trei ani, vor deveni miliardari!

Horoscop Camelia Patrascanu pentru urmatoarele luni. Surpriza vine pentru o zodie

Astrologul a anunţat schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanşate de câteva tranzile astrale rare.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BERBEC:

Berbecii pot învăţa o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuţi într-un domeniu pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu.

Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. TAUR:

Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental şi atitudinal, dacă erau rezervaţi faţă de o anumită experienţă de viaţă.

Cei care sunt într-o relaţie pot căpăta mai mult aplomb şi mai multă independenţă în relaţie.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. GEMENI:

Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară.

Pot testa în perioada asta august- septembrie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum.

Banii le pot veni prin nişte manevre financiare, nu prin muncă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. RAC:

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar şi prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii şi serviciilor lor, dar şi prin relaţii. Unii se pot îndrăgosti în mod neaşteptat.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. LEU:

Sunt într-o dorinţă de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piaţă, de a avea o funcţie mai mare, dar nu neapărat şi responsabilităţi mai sufocante. Sunt tentaţi de proiecte inedite.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARĂ:

Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BALANȚĂ:

Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. SCORPION:

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni.

Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le dă peste cap viața.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU.SAGETATOR:

Vizează banii, unii pot scăpa de o problemă financiară, cumva. Alții pot avea un proiect în urmă căruia vin bani regulat și sistematic, alții își schimbă politică legată de bani, ei sunt norocoși, dar au buzunarele rupte.

Nu mai au voie să fie cheltuitori și realizează riscurile dacă continuă aceeași politică. Este o hartă foarte bună financiar, mai ales sub aspect profesional, unora poate să le vină niște câștiguri după urmă unei munci făcută cu foarte mult timp în urmă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. CAPRICORN:

Au o analiză a propriei vieți și personalităti. Anticipează niște schimbări mari care s-ar părea că vin din familie, se consultă cu persoane care le pot da niște sfaturi, indrumări și ar fi foarte bine să asculte de aceste sfaturi.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. VARSATOR:

Trebuie să lase în urmă un eșec, să nu se gandească la lucruri din trecut pentru că le blochează viitorul. E o ardere carmică la ei luni și miercuri. Să meargă mai departe printr-o schimbare de filosofie de viată.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. PESTI:

Au parte de sprijin, sunt susținuți de persoane influente, stau foarte bine la capitolul de relații sociale protectoare, succesul la ei vine dinspre această zonă, trebuie să dovedească profesionalism și foarte mult rigoare.

Nu pe bani trebuie să conteze, există riscul să cheltuiască neprevăzut, imprevizibil și imprudent.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...