3 bărbați din zodiac pe care trebuie să îi ocolești toată viața!

Dacă vrei o dragoste frumoasă și o căsnicie împlinită, ai grijă ce partener alegi! Astrologii sfătuiește fiecare femeie să ocolească trei bărbați din zodiac, dacă nu vrea să aibă parte doar de eșecuri și suferință.

Femeia Berbec
Cu Racii, Taurii și Capricornii va fi greu să faci echipă bună, pentru că le este greu să îți înțeleagă visele de iubire. Doar cu multă toleranță din partea ta ar putea fi posibilă o relație cu aceste zodii. Încearcă să eviți acești trei bărbați din zodiac, pentru că nu sunteți deloc compatibili.

Femeia Taur
Combinațiile cu Berbecii, Gemenii și Vărsătorii lasă de dorit, pentru că acestora le place să dea tonul într-o relație, iar ție ți-e greu să accepți acest lucru. Tu ai o personalitate puternică și ai nevoie de un partener la fel de puternic, dar foarte înțelept, serios și comunicativ.

Femeia Gemeni
Taurii, Săgetătorii și Peștii cer de la Gemeni mai multă implicare și profunzime decât sunt ei dispuși să ofere. Nu au aceeași perspectivă relaxată despre iubire și despre viață cum o au femeile din Gemeni. Te vei simți sufocată lângă astfel de parteneri.

Femeia Rac
Pur și simplu nu te vei putea înțelege cu Berbecii, Leii și bărbații din Balanță, pentru că vorbiți limbi diferite. Este posibil să nu aveți nimic în comun, iar o relație intimă să nu aibă o bază solidă. Iar tu nu suporți flirturile care nu duc nicăieri.

Femeia Leu
La Raci, Fecioare și Săgetători nu vei găsi spontaneitatea la care ții atât de mult. În plus, nu ai multe în comun cu aceste zodii și rutina se instalează repede. O relația cu unul dintre cei trei bărbați din zodiac va fi sortită eșecului.

Femeia Fecioară
Taurii, Leii și Vărsătorii le enervează ușor pe Fecioare și fiorii de la începutul relației dispar rapid. Lipsește compatibilitatea emoțională și relația va fi mai mult rezervată, decât pasională. Cei trei bărbați nu reușesc să fie suficient de rafinați pentru pretențiile femeii Fecioară.

Femeia Balanță
Nativii din Taur, Rac și Vărsător sunt închiși în ei și, în loc să discute deschis ce îi frământă, lasă problemele să dospească. Balanțele au nevoie de parteneri cu care să poată discuta totul, altfel caută fericirea în altă parte sau trăiesc o adevărată dramă lângă bărbatul nepotrivit.

Femeia Scorpion
Nu va fi deloc ușor să menții armonia într-un cuplu cu un Rac, un Scorpion sau un Capricorn. Nici tu, nici celelalte trei zodii nu aveți disponibilitatea de a face compromisuri, iar situațiile de criză vă dezbină. Tu ai nevoie de un partener care să mențină pasiunea fierbinte!

Femeia Săgetător
Viața de zi cu zi cu bărbații Gemeni, Lei sau Vărsători devine apăsătoare, mai ales din cauza lipsei de implicare a acestora. Nu sunt dispuși să facă sacrificii de dragul tău. La început, te vor cuceri cu imaginația și poveștile lor dramatice, dar îți vei da seama curând că sunt concentrați mai mult asupra lor.

Femeia Capricorn
Berbecii, Leii și Scorpionii nu înțeleg timiditatea nativelor din Capricorn. Ei tind să interpreteze greșit comportamentul acestora, iar relația devine din ce în ce mai tensionată. Femeia Capricorn are nevoie de timp pentru a se acomoda și pentru a iubi puternic, iar cei trei bărbați din zodiac sunt mereu grăbiți.

Femeia Vărsător
Taurii și bărbații din Fecioară sau din Balanță îi taie elanul unei femei Vărsător îndrăgostite. Iar dacă acest lucru se întâmplă constant, pasiunea și armonia dispare. Nativa din Vărsător are nevoie să viseze și să se distreze pentru a fi fericită în dragoste.

Femeia Pești
Nu vei găsi la Gemeni, Pești sau Săgetători profunzimea afectivă pe care o cauți tu la un bărbat. Ferește-te de acești trei bărbați din zodiac. Pot fi sentimente de prietenie și admirație între voi, dar dragostea nu se prea leagă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscopul zilei de vineri, 2 Octombrie 2020

O zi in care voința noastră va putea trece în plan secund și astfel ne ...