2019 vine cu NOROC şi BELŞUG pentru fiecare ZODIE! În ce domeniu te vei îmbogăţi

Atunci când Soarele, Luna sau oricare planetă din sistemul solar se mută dintr-un semn zodiacal în altul, este un aspect important pentru noi, iar orice semnifică acea planetă şi acel semn zodiacal determina ce tip de noi influenţe ne vor impacta.

Orice progres este un progres benefic sub Jupiter în Săgetător, dar să nu te amăgeşţi cu idei sau iluzii false în numele acestei idei! Imaginea mare de ansamblu a ceea ce vrei să fie viaţă ta îţi este mai clară că oricând, dar detaliile pot fi cu uşurinţă omise !

BERBEC 2019 sub Jupiter în Săgetător
Jupiter în Săgetător îţi trimite tone de vibraţîi bune în calea ta în 2019. Ori de câte ori are loc o acţiune planetară în semnul tău frate, de foc, Săgetător, tu te simţi destul de puternic – deci norocul şi averea pentru care este cunoscut Jupiter se îndreaptă curând şi spre ţine.

În harta ta, Jupiter în 2019 activează casă a 9 an, care este locul preferat al lui Jupiter ! Dacă te-ai gândit să îţi reîntorci atenţia spre studii, să urmezi cursuri în plus, să înveţi mai mult orice nou, 2019 este anul potrivit.

Dacă ai planuri de călătorie, aşteaptă-te să ai o experienţă spectaculoasă şi cu potenţial de schimbare de viaţă. Dacă nu, fă-ţi planuri. Chiar dacă nu poţi pleca în străînătate, oportunitatea se poate prezenţa în faţă ta la un cost redus. Oamenii întâlniţi în acest an în timp de călătoreşţi sau care sunt din locuri diferite de ţine vor avea multe să te înveţe şi să aibă impact de durata asupra credinţelor tale.

TAUR 2019 sub Jupiter în Săgetător

2019 are potenţialul de a fi cel mai bun an din ultimii 13 ani pentru creşterea financiară. Această nu vine dintr-o acţiune directă a ta, însă poate veni pentru că finanţele partenerului pot creşte dramatic sau o moştenire sau altă formă de bani poate veni pe calea ta.

În plus, partea din harta activată la ţine de Jupiter în Săgetător este asociată cu sexul, metafizicul şi alte teme tabu. Viaţă sexuală se poate îmbunătăţi dramatic la rândul sau.

Toate acestea se întâmplă din pricina creşterii masive a subconştientului care se întâmplă în harta ta adusă de Jupiter în Săgetător – la început ar putea să nu fie în mod particular evident, dar până se termină 2019, aspectele interne emoţionale şi problemele psihologice se vor vindecă foarte repede graţie lui Jupiter, iar calitatea vieţîi tale şi starea de bine în general vor fi la cote ridicate.

GEMENI 2019 sub Jupiter în Săgetător

Jupiter se va află în 2019 în semnul tău opus ! Când asta se întâmplă cu orice planetă, de regulă crează o stare de dezechilibru fie că te simţi copleşit sau lipsit de putere de energia acelei planete.

Însă cu Jupiter, planetă creşterii şi abundenţei, te vei simţi bombardat, dar de noroc ! Această parte a hărţii tale impactată de Jupiter în Săgetător este despre relaţiile unu-la-unu, deci relaţiile tale cu partenerul romantic, cei mai buni prieteni şi colegii de muncă vor fi principala sursă de cunoaştere şi împlinire în acest an.

Relaţiile începute în acest an sunt sănătoase şi de lungă durata pentru semnul tău, iar dacă te vei căsători, Jupiter îţi da binecuvântarea să ! Întrucât Jupiter şi Săgetătorul sunt ambii despre călătorii, ai putea să cunoşţi pe cineva într-o ţară străînă. Aceste conexiuni au o semnificaţie de lungă durata, iar aceste persoane noi intrate în viaţă ta ar putea să îţi fie viitori foarte buni prieteni sau soţ/soţie !

RAC 2019 sub Jupiter în Săgetător

Săgetătorul este un semn ce nu are nimic în comun cu semnul tău. De regulă, când ceva se întâmplă în Săgetător, este reflectat în viaţă ta că muncă suplimentară, responsabilităţi sau obligaţîi. Jupiter îţi creşte încărcarea de muncă în acest an, cu siguranţă, însă vei culege o tonă de satisfacţie din ce faci şi vei adună multe recompense din eforturile tale.

O nouă angajare este posibilă, dacă te uiţi după ea, însă nu pică din cer.

Jupiter îţi da energia şi resursele necesare pentru a avea un super succes în carieră şi să îi eclipsezi pe toţi, aşa că, atunci când oportunităţile ţi se prezintă în 2019, ele vin sub formă unei creşteri semnificative de salariu, beneficii mai mari sau mai multă muncă care te împlineşte. Sănătatea şi starea fizică se vor îmbunătăţi în acest an, făcându-ţi corpul să se simtă mult mai bine faţă de ultima perioada.

LEU 2019 sub Jupiter în Săgetător

Jupiter este semn de foc exact că şi ţine ! Când asta se întâmplă, energia este foarte puternic resimţită şi la ţine iar norocul din belşug are canal deschis şi spre ţine. În harta ta, zona luminată de Jupiter este cea asociată cu creativitatea, romantismul, distracţia, sexul şi bucurie.

Toate relaţiile ţi se îmbunătăţesc şi chiar şi oamenii care nu te plac vor ajunge să te placă (şi viceversa).

Această parte a hărţîi acoperă şi plăcerea, iar aici lucrurile pot deveni mai complicate. Jupiter te poate încuraja să te răsfeţi prea mult, fie că e vorba de mâncare, băutură, sex, alcool. Nu este nimic greşit în puţînă distracţie, dar tendinţa de “a sări calul” sub influenţă lui Jupiter este foarte puternică !

Ţine minte asta că să fii prudent, dar reţine şi că anxietatea este foarte scăzută, la nivelul cel mai mic din 13 ani, iar creativitatea şi expresia artistică la nivelul cel mai mare din 13 ani. Chiar dacă nu doreşti să beneficiezi în mod proactiv de binecuvântarea lui Jupiter, să ştii că iubirea, bucuria şi distracţia vor găsi ele o cale spre ţine.

FECIOARA 2019 sub Jupiter in Sagetator
Partea din harta ta activata de acest tranzit norocos al lui Jupiter in Sagetator are de-a face cu confortul, siguranta si cele mai intime colturi ale lumii tale domestice si ale mintii tale. Emotiile tale curg mai fluent decat de obicei pe masura ce Jupiter iti amplifica sentimentele, iar focusul pe 2019 este pacea si linistea nu doar in viata de acasa dar si in gandurile tale la fel de bine. Daca a existat orice drama in familie, ea se va rezolva in acest an si iti vei gasi stabilitate in mediul familial.

Parintii iti sunt de mare suport in acest an si tu lor, iar daca te muti intr-un nou loc, astrele sunt aliniate in favoarea ta. Semnul tau are o tona de putere a mintii, dar cu asta vine si o tona de anxietate si agitatie mentala. Jupiter doreste sa calmeze toata aceasta tensiune si sa linisteasca mintea ta ca sa te simti in siguranta si acasa in tine insuti/insati in viitor. Daca familia ta are impreuna diverse investitii financiare, aceste valori vor deveni si mai valoroase in acest an.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...