20 de adevaruri despre zodia RAC – de ce este una dintre cele mai dificile zodii! Te regasesti?

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt precauți, au multă imaginație și au nevoie de siguranță. Pentru ei, familia este foarte importantă și sunt familiști convinși. Racii sunt sensibili, tandrii și romantici și le place foarte mult liniștea și pacea.

Racii se lasă uneori guvernați de sentimente și sunt foarte intuitivi. Le place să fie în centrul atenției și să fie lăudați, de asemenea, le place să primească complimente. Racii nu trebuie să facă nimic special pentru a se remarca pentru că firea lor este foarte plăcută.

 1. Dacă rănești în vreun fel un nativ din zodia rac, nu se va răzbuna pentru că nu-i stă în caracter, însă te va scoate definitiv din viața lui.

 2. Le trebuie timp să se deschidă în fața cuiva și nu îți manifestă sentimentele cu ușurință, mai ales în relații.

 3. Racii urăsc trădarea și de aceea sunt cei mai loiali parteneri din zodiac.

 4. Deși la început sunt ușor timizi, când cunosc mai bine o persoană și se apropie de ea, sunt extrem de sociabili.

 5. Se ghidează de obicei după intuiție și își pot da seama imediat de intențiile unei persoane au de felul în care gândește. Îi sunt suficiente 5 minute.

 6. Racii au o poftă nebună de viață și se bucură de fiecare moment la maximum.

 7. Racii adoră să fie prima opțiune a cuiva și nu vor accepta niciodată să fie roata de rezervă într-o relație. Mai bine singuri decât așa.

 8. Iartă, dar nu uită. Dacă le greșești te vor ierta pentru că nu le stă în fire să nu o facă, însă nu vor uita niciodată că le-ai greșit.

 9. Pentru raci, familia înseamnă tot și de aceea îi vor pune pe cei dragi pe primul loc mereu.

 10. Pentru nativii acestei zodii cea mai mare temere este că cineva i-ar putea răni.

 11. Racii sunt foarte amuzanți după ce se obișnuiesc cu o persoană.

 12. Datorită firii lor sensibile, racii sunt foarte romantici deși nu lasă să se vadă asta mereu. Te vor surprinde cu gesturi tandre și romantice când te aștepți cel mai puțin.

 13. Nu pot să stea singuri mult timp. Pur și simplu le place să fie înconjurați de oameni tot timpul. Devin depresivi atunci când sunt singuri pentru că vor mereu să vorbească cu cineva și să aibă în permanență o legătură cu oricine.

 14. Sunt buni ascultători și dau sfaturi foarte bune, însă ei nu prea le pun în practică. În teorie sunt buni, dar practica îi omoară.

 15. Sunt persoane directe și îți vor spune întotdeauna ce gândesc, fără nici un fel de menajamente. Chiar dacă te deranjează, nu îi va interesa pentru că este părerea lor și decât să te mintă mai bine să spună adevărul.

 16. Sunt prieteni de nădejde și te poți baza mereu pe ei, la orice oră din zi și din noapte și nu se vor aștepta niciodată să primească ceva în schimb.

 17. Racii iubesc muzica și prin intermediul ei își exprimă trăirile prin intermediul ei. Uneori devin melancolici și genul muzical depinde foarte mult de starea lor din acel moment.

 18. Cea mai mare greșeală pe care o fac este că uneori trăiesc în trecut și acest lucru îi face să stea pe loc. Sunt foarte atașați de trecut și se gândesc la greșelile pe care le-au făcut de fiecare dată.

 19. Racii sunt persoane foarte generoase, însă îți vor oferi tot ce ai nevoie în momentul în care consideră ei că meriți. Odată ce s-au convins, se vor pune pe ei pe locul 2 și tu vei fi prioritatea lor.

 20. Racii iartă, însă nu când vrei tu, ci când consideră ei că este momentul potrivit. Trebuie să aibă dovezi palpabile pntru a face această alegere și nu se aruncă cu capul înainte.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...