2 astrologi, o singură concluzie. Urania și Camelia Pătrășcanu, mesaje pentru zodii

Astrologii Camelia Pătrășcanu și Urania au mesaje importante în această săptămână pentru zodia ta. Iată care sunt principalele previziuni!

Mesajele Cameliei Pătrășcanu:

HOROSCOP. Berbec: Are o săptămână în care e bine să-și fundamenteze actuala poziție, siguranța personală, atât în familie, cât și în afaceri, să fie mai prudent în relațiile sale, aspecte bune în zona parteneriatelor beneficii surprinzătoare prin alte persoane. Joi cam tensionată, în weekend sănătatea pe primul plan.

HOROSCOP. Taur: Au o săptămână care începe luni cu o zi foarte fertilă, pot face bani sau fac ei niște manevre prin care le pot veni niște bani, tot prin discuții obțin banii, fie prin contracte, fie printr-un mod inteligent de a găsi canale. Tensiuni în familie, în weekend lucrurile se îmbunătățesc.

HOROSCOP. Gemeni: Pentru că au Luna chiar în semnul lor zodiacal, încep bine chiar de luni și asta înseamnă inspirație și intuiție în relațiile personale și în muncă, bani marți și miercuri. Joi este o zi tensionată sub aspectul actelor și din punct de vedere administrativ, tot felul de drumuri, trebuie să le rezolve, în weeked sunt în familie.

HOROSCOP. Rac: Atenție luni la ce spun alții, poate nu au observat niște nuanțe, marți și miercuri au intuiție și fler în relațiile personale, relații bune cu copiii, discuții în familie legate de bani joi.

Mesajele Uraniei

LEU: Între 28 și 29 septembrie după-amiaza, nevoia de consolidare a imaginii publice ori de reechilibrare după momente mai șubrede în carieră. Între 29 octombrie, după ora16:26, și 1 octombrie, seara, întâlniri plăcute cu prietenii cu care fac un schimb util de idei și informații ori cu care se consultă.

FECIOARĂ: Între 28 și 29 septembrie după-amiaza, destabilizări ale universului de convingeri și credințe ale unui nativ. Unii vor dori să salveze, pe cât se poate, din spirit conservator, fidel și stabil vechilor principii, ceea ce se mai poate salva sau accepta, în continuare, ca un criteriu de bază pentru opțiunile importante.

Un factor important, destabilizator, îl vor reprezenta acele informații de natură să le strecoare în suflet îndoiala, să arunce o umbră compromițătoare asupra unor oameni, fapte, idei, concepte sau instituții și programe în care nativul s-a implicat și pe care acesta le-a susținut.

BALANȚĂ: Între 28 și 29 septembrie după-amiaza, axa celor două case ale banilor, bunurilor patrimoniale și avantajelor materiale este tulburată de o combinație, ce funcționează de mai mult timp și care, acum, este destul de puternic resimțită dacă nu de către toți, măcar de unii dintre cei născuți în Balanță.

Multe dintre planurile lor, multe dintre promisiunile care li s-au făcut de către unele persoane, în nume propriu sau de către reprezentanții unor instituții sunt puse acum în situația de a fi reanalizate, revizuite, respinse ori supuse unor condiționări dubioase.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...